2017. jan. 8.

Mindig ugyanaz

Van két örök és állandó problémám. Több is, de ezeket képtelen vagyok legyőzni. És igen, lehet, hogy úgy tűnik, hogy csak siránkozok itt rajta, de semmit nem teszek azért, hogy változtassak is ténylegesen, de azért ez nem egészen így van.
Szóval, az egyik a korán lefekvés. Ami nekem nem megy.  A halálomon vagyok minden délelőttös héten, mert napi négy-öt óra alvás jut csak, de hiába is szeretném, nem tudok kilenckor, de még tízkor sem ágyba kerülni. Azt mondjuk nem tudom, hogy ha ott lennék, tudnék e aludni, mert egy csomószor van olyan is, hogy hajnali fél kettőkor még megnézem az órát, mert nem tudok elaludni. Igaz, azt még nem próbáltam ki, hogy otthagyok csapot-papot, ahogy van, és lefekszem.
A másik pedig az ivás (hiánya). Most elég keményen ki vagyok száradva, érzem a bőrömön is, meg úgy egyébként is. Valószínűleg ettől vagyok ilyen rettenetesen fáradékony is. De bent a munkahelyemen szinte egyáltalán nem iszom. Hideg is van, meg legalább így nem kell mennem folyton a wc-re. Itthon is keveset, mert mindig van valami, amit előbb megcsinálok, és majd utána. Ha a kezem ügyébe készítem, akkor meg hányingerem van tőle olyan három dl után, és akkor meg már azért nem.
Lehet, hogy reménytelen eset vagyok? Mondhatjuk úgy is, hogy reménytelenül hülye.. :D

2 megjegyzés:

  1. Mostanában sokat olvastam a szokásokról és azok megváltoztatásáról. Válassz egy 3. területet, ahol jól esne valami változás és a nagyon okosok szerint ez magával hozza majd a többi terület változását is. Hátha..... vesztenivalód nincs. :-*

    VálaszTörlés
  2. Na, ezt még meg kell értenem rendesen, de köszi az ötletet. :-*

    VálaszTörlés