2017. jan. 27.

Bahh

Azért azt le kell szögeznem, hogy bármennyire is másképp szeretném gondolni magamról, bizony én is elég rendesen a megszokott dolgok rabja vagyok. Ma ugye nem a "saját" műszakomban dolgoztam, emiatt aztán nemhogy a komfortérzetem csökkent, hanem egészen elképesztő módon szenvedtem tőle. Nem éreztem jól magam egy kicsit sem, csak tettem a dolgomat, mint egy robot. Pedig ketten is kifejezetten örültek neki, hogy velem dolgozhatnak, ők azok, akik mindig hangot is adnak ennek, az egyikük már tegnap szó szerint örömtáncot lejtett, amikor megtudta. :) Ennek ellenére sem volt ez a mai nap jó nekem. (de velük azért nem éreztettem ezt)
Tekinthetném ezt is egy újabb megoldásra váró problémának magammal kapcsolatban, de azért nem teszem, mert ha még ezzel is akarnék foglalkozni, a végén ott tartanék, hogy mindent meg kellene változtatnom magamon, és azért ennyire talán mégsem rossz a helyzet. :D
És hogy kicsit pozitívan tekintsek előre a holnapi napra- avagy minden rosszban van valami jó is- holnap a komfortérzetem a helyén lesz, a megszokott emberek vesznek majd körül. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése