2017. jan. 20.

A végén kérés van

Ennek a hétnek is vége van. Úgy tűnik, hogy mindenki elfáradt rendesen, mert mire én hazajöttem este a munkából, már mindenki igen laposakat pislogott. Pedig a hét elején ilyenkor, tíz óra tájban még mindannyian rám zúdítottak ilyenkor mindenféle információt. :)
Eriknek (és vele együtt minden nyolcadikos sorstársának) holnap nem lesz könnyű délelőttje. Akkor írják a központi felvételit. Remélem, az idén azért kicsit kevésbé lesz nehéz, mint tavaly volt. Gyakorolt rá, készült, biztos izgul is. Nekem már csak annyi dolgom van, hogy drukkoljak neki.

Szomorú dolgot osztok meg veletek. Ha valakinek módjában áll segíteni neki, akkor tegye meg. Kedves bloggerlány, nálam is (és biztos nálatok is) többször is megfordult már.

http://barifelhoblog.blogspot.hu/p/kerlek-segits.html?spref=fb

5 megjegyzés:

  1. Sok-sok kalappal Eriknek :), én is remélem, hogy nem lesz nagyon nehéz dolga, szorítok neki :)!

    VálaszTörlés
  2. Sok szerencsét Eriknek,drukkolok neki!!!!
    A blogba beleolvastam....A családunkban újra egyik szerettünkért kűzdünk, részleteket nem írnék ide, emailcímet nem látok...Fájdalmas barifelhő élete...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm kedves Mamka, hogy beleolvastál. Oldalsávban, és a linken is linkelve van eg face oldal, ott érhetsz el, ha szeretnél. Remélem minden jól alakul nálatok....

      Törlés
  3. Kedves Dius! Nagyon szépen köszönöm a megosztást! (Megleptél vele! ❤️)

    VálaszTörlés
  4. Remélem segítsègedre lehetek vele. 😘

    VálaszTörlés