2017. jan. 16.

A királyfi 12 éves lett

Épp tegnap történt, így aztán lassan most már kezd királyi allűröket felvenni, és kinőni a királyfiságot. Valami egyeduralomra törne, ha tehetné, és igazából ehhez meg is van minden képessége. Egy bánata van csak a királyfinak.. ketten is vannak előtte a sorban, akik szerinte akadályozzák őt, szerintem meg tapossák inkább előtte/neki/érte az utat.
A királyfi továbbra is elképesztően kreatív, csak kapkodjuk a fejünket az alkotásaitól. A királyfi továbbra is imád bűvészkedni, és nagyon mesterien tud is. A királyfi továbbra is építészmérnök szeretne lenni, de újabban az informatikus szakma is szöget ütött a fejébe.
A királyfinak nagyobb lába van, mint nekem, több, mint negyven kiló (pontosan nem tudom, talán fél úton van pont a negyven és az ötven között?), mindehhez 142 cm magas. A királyfi nincs megelégedve sem a magasságával, sem a súlyával, és nem hiszi el, hogy nem marad dagi, mert ki fogja nőni.
A királyfi hatalmas Star Wars rajongó, akinek a legidősebb bátyja nembarátnője sütötte a szülinapi tortát. Természetesen Star Wars-ost. És emiatt a királyfi rögtön közölte is, hogy "most már akkor bármikor jöhet, mert beregisztrált a családba". :) A királyfi saját kezűleg gyúrt kókuszgolyót is gyártott a szülinapjára.
A királyfi nagy Rubik kocka rajongó is, és ha jól emlékszem, a kirakás rekordja már bőven fél perc alatt van.
A királyfi nagyon jól beszél angolul, és nagyon jól ért is angolul.
A királyfi nagyon nem jól érzi magát az iskolában, emiatt aztán a jegyei sem a legfényesebbek. Ha nem szeretnénk őt ennyire, biztos, hogy nagyon mérgesek is lennénk rá miatta. De szeretjük és ismerjük őt, tudjuk róla, hogy olyan környezetben tud csak szárnyalni, ahol szeretik őt. Ahol nem szeretik, ott nem fogja megmutatni, kicsoda is ő valójában.
A királyfi rengeteg türelmet és rengeteg szeretetet igényel, de ez pont így van jól. Néha ugyan mi, királyi alattvalók nagyon elfáradunk ebben, és alig várjuk, hogy némi lélegzetvételhez jussunk két bűvésztrükk és egy műalkotás között, de nagyon boldogok vagyunk attól, hogy ő épp minket választott 12 évvel ezelőtt.

10 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot kívánok a legkisebbnek!

    VálaszTörlés
  2. Isten éltesse Rolandot sokáig! Azt meg üzenem neki, hogy mindig a legkisebb (3.) királyfi nyeri el a fele királyságot, övé a királylány, a vagyon, csak ő képes minden próbát teljesíteni! :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon boldog szülinapot és további szárnyaló kreativitást kívánok a legkisebb, Roland királyfinak :)!!!

    VálaszTörlés
  4. Isten éltesse Rolandot! Döbbenet, hogy már 12 :-) Elsőre azt hittem Erika lesz az :-)

    VálaszTörlés
  5. Boldog tizenkettediket a kiskirályfinak! Olyan jól összeszedted a mondanivalót - jót mosolyogtam rajta - különösen a nembarátnőn... hogy ilyen is van :-)

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon aranyos es szeretettel teli volt
    Boldog szulinapot kivanok a nagy kisfiadnak!!!

    VálaszTörlés
  7. De szép volt ez a poszt!
    Isten éltesse sokáig! :)

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen a kedves jókívánságokat. :)

    VálaszTörlés