2016. dec. 25.

Karácsony második napja

Nincs karácsony Kevin nélkül sem, ezt tudjuk már régóta, de nálunk ezt átírhatjuk arra is, hogy nincs karácsony Star Wars nélkül. Ma megnéztük a Zsivány Egyest a moziban. Tavaly is ott voltunk az Ébredő Erőn, gondolom jövőre is ott leszünk majd a következő epizódon, aminek nem tudom mi lesz a címe. Ketten vannak csak igazi Star Wars rajongók a családban. Balázs és Roland. Ők azok, akik minden részt többször is láttak, mi többiek tavaly leginkább azért mentünk csak, merthogy családi programnak ígérkezett a közös  mozizás. Az idén azért nagyobb kíváncsisággal mentünk, nem csak a családi program kedvéért, bár ahogy tegnap megjegyeztem Balázsnak, most kell még minden ilyen alkalmat megragadnunk, amíg lehet, mert vészesen közeledik az idő, amikor már nem a családi program fogja élvezni az előnyt egy esetleges más programmal szemben.
Nekem személy szerint jobban tetszett ez a rész, mint az Ébredő Erő, lehet, hogy azért, mert ennél a filmnél nem kellett, hogy zavarjon a "tudatlanságom" Star Wars témában. Leginkább a vak férfi ragadott meg benne, tényleg elhittem, hogy "Az erő vele van", és abszolút azt éreztem, hogy igen, hát így van ez, bármire képesek vagyunk, ha hisszük, hogy az erő velünk van. Roli persze imádta, és egész este a Vader nagyuras maszkjával meg a lézerkardjával szórakoztatott bennünket, úgy, hogy a telefonjáról a bluetooth hangszórón ki volt hangosítva a Vader hang is, meg a lézerkard hangja is. Na, ilyenkor azért nem gondolnám róla, hogy mindjárt tizenkét éves lesz, hihetetlen, mennyire igazi gyerek ő még.

Azt pedig tegnap a nagy meghatottságomban elfelejtettem megírni, hogy bizony, az én figyelmes férjemnek köszönhetően meglepetés is volt a fa alatt, aminek nagyon örültem. A cigitartónak is, természetesen, de sokkal jobban annak, hogy emlékezett rá, és örömet akart szerezni.

És még az is hozzátartozik a mai naphoz, hogy nagyon furcsa és roppant idegesítő is tud lenni, ha épp nincs semmi tennivaló. Azt hiszem, túlságosan elszoktam tőle, pedig magamban mennyit álmodoztam róla, hogy hogy is fogom tenni a semmit. :D

1 megjegyzés:

  1. Boldog karácsonyt utólag is Nektek Dius :)! És ezzel az utolsó mondatoddal één is teljesen egyetértek, mert hasonlóan vagyok :) ...

    VálaszTörlés