2016. dec. 11.

Engedem..

A jövő héten gyakorolni fogom azt, hogy engedjek a dolgokból, mert így aztán nem megyek sokra, hogy folyton csak még teszek az amúgy is irdatlan hosszú listámhoz. Csak gyűlnek a tennivalók, meg a mindenfélék, én meg azt érzem, hogy na, most akkor mindjárt bele is fulladok ebbe az egészbe. Még nem tudom hogy fogom csinálni, mert kb. újra kell hozzá programoznom az agyamat is, de valahogy majd csak boldogulok ezzel a feladattal is.
Azon is dilemmázok, hogy hogy is kéne csinálni azt a dolgot, hogy pár számomra/számunkra fontos embernek a tudomására hozzam, hogy igen, bármikor szeretettel várjuk őket. Nem vagyok az a fajta, aki egy kijelölt időpontban akarja mindezt. Spontán jobban tetszene. De lehet, hogy úgy illene, hogy hivatalosan meghívjuk őket? Áááá, nem tudom. És tiszta gáz, hogy ilyeneket nem tudok, nem?
De legalább a blogfejléc képeit sikerült aktualizálnom. És a lakásban is akad némi adventi hangulat már. Ennél több az idén nem várható. Még sajnáljuk összefurkálni, kis rajzszögekkel kilyukasztgatni a falakat, ajtófélfákat.



A bekeretezett hímzést a dédimamám készítette, el fog onnan kerülni pár napon belül. Arra vár, hogy a másik ilyen hímzéshez is megvegyük a keretet. Azt Balázs nagymamája készítette :) Az étkezőben lesz mindkettő, ahogy lennie kell. :)

5 megjegyzés:

  1. Hát, én nem vagyok egy spontán ember, legalábbis ebben nem: ha vendég érkezik, azt szeretem tudni előre. De ha te így szeretnéd, akkor lehet, hogy érdemes ezt jelezni. Az emberek nagyon különbözőek, van, aki magától bejelentkezik, van, aki meg várja, hogy meghívják, és olyan is, akit nem hívnak, nem megy, és megsértődik. Lehet, hogy egy könnyed hangulatú üzenet is megteszi. Hmmm?

    VálaszTörlés
  2. Utálom, ha valaki váratlanul jön hozzám, ez gáz?? Én sem vagyok spontán, szinte soha semmiben. Szeretem előre tudni a dolgokat, azt is hogy ki fut be, mikor stb. Kicsit antiszociális lettem az utóbbi pár évben, ezért nekem ez fontos. Jó hülye vagyok ugye? :)

    VálaszTörlés
  3. mivel nálunk általános káosz szokott uralkodni, én azért szeretem, ha legalább 10 perccel érkezés előtt ideszólnak, hogy legalább a ruhakupacokat eltegyem valahová :-)

    A hímzés nagyon szép, örök emlék a nagymamáktól :-)

    VálaszTörlés
  4. Én sem vagyok spomtán, hozzánk is ha jön valaki ( aki nem gyerek) akkor azt szeretem előre tudni:)

    VálaszTörlés
  5. Nem úgy spontán, hogy tök váratlanul (bár az sem zavar, bevallom). De az nem én vagyok, aki esetleg több héttel előre egyeztet időpontot. Bőven elég, ha mondjuk előtte egy órával rámcsörög valaki, hogy akkor indulunk. :) Na majd kiokoskodom még ezt.

    VálaszTörlés