2016. nov. 13.

Nem lesz ez így jó

Ma elfogyott a második adag antibiotikum is, így holnap újra randim van a háziorvosommal. Még reggelig megálmodom, hogy simán csak mondjam meg neki, hogy nem vagyok jobban, vagy -most már minden mindegy alapon- valljam be szépen, hogy olyan ramatyul érzem magam, mint már régen nem? Azért a jövő hét utánra már csak jó lenne meggyógyulni, és ha bevallom a ramatyul levést, akkor ez nem biztos. Ráadásul olyan ez, mintha ez az egész generálná magát, és minél tovább vagyok itthon, annál betegebb vagyok. Vagy az is lehet, hogy csak most van az, hogy ha már egyszer úgyis itthon vagyok, akkor szépen minden eddig észre nem vett dolog előkerül. Nem tudom...de azért eléggé unom ezt, az az igazság. Eltelt már jó pár év úgy, hogy maximum másfél hét alatt lerendeztem minden kórságot.

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Még kell egy pár nap antibiotikum, és a hetet itthon töltöm. Elvileg hétfőre jól leszek, legalábbis ezt ígérte ma az orvos. :) De valóban alakul... lassan, de biztosan.

      Törlés
  2. Valószínűleg jó fáradt lehetsz. Gyors jobbulást most már tényleg! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is ezt gyanítom, hogy sokkal fáradtabb voltam, mint ahogy gondoltam/éreztem, és ezért megy ez most ilyen nehezen. Köszönöm, azért most már a javulás útjára léptem szerintem. :)

      Törlés
  3. Valami van a levegőben. Testvérem is, aki ezer éve nem volt beteg, 2 hete dögrováson van torokgyulladással, ami nem igazán akar javulni. Jobbulást, Dius!

    VálaszTörlés