2016. nov. 18.

Még sosem voltunk ilyen közel

A költözéshez ám. :) Még nem merem biztosra kijelenteni, de azért ilyen kis halvány betűkkel ide merem írni, hogy ha minden jól megy, akkor jövő hét végén már ott alszunk. És majd onnantól kezdve minden nap így lesz ez. (még a végén majd meg is unjuk)
Ma majdnem teljesen készen lett a konyha. Azért csak majdnem, mert több gikszer is akadt menet közben. Egy felső szekrény mérete nem stimmel, hét centivel szélesebb, mint kéne, így azt most újra kell gyártani. Egy felső szekrény ajtajai otthon maradtak. :D És hát... este háromnegyed kilenckor mentek el, de még apróságok maradtak. Sebaj, legkésőbb jövő héten teljesen készen lesz ez is, és legalább van időnk kicserélni a fogantyúkat, amiket vettünk az ajtókra, mert nagyok.
Este már nem készült fotó, de ezt holnap pótolom, addig is elöljáróban:



Holnap elhozzuk a kanapét is, remélhetőleg azt a hihetetlen ruhamennyiséget is elpakolom, ami már ki van mosva, és meg van szárítva. És akkor jövő héten délelőttönként beköltözök a konyhaszekrénybe, meg ilyesmi. :)

2 megjegyzés:

  1. De jóóóó :)!!! Annyira izgalmas tud lenni az ilyesmi, most legalább értelmet nyer majd az a sok munka, ami a lakással volt. Dius remélem, hogy te pedig gyógyulgatsz közben!

    VálaszTörlés