2016. nov. 17.

HP

Ha majd egyszer ennek az egésznek vége lesz, akkor lesznek olyan emlékeim is, amikre nem leszek büszke. És ezek mind ezekben a napokban születnek majd. Érzem, hogy vége van a türelmemnek, és lassan a kitartásomnak is, és ez újabban úgy jön ki belőlem, hogy hisztis vagyok, vagy nagyszájú és szekálós. Ez utóbbiból van több. Sosem voltam ilyen, nem is értem mi van velem, minden bizonnyal öregszem is, meg minden..
Bánt, hogy azt bántom a leginkább, akit nem kéne, mert ő volt, aki eddig is kitartott mellettem,és remélhetőleg ő lesz, aki majd kitart mindezek ellenére is.

Más: őrülten keresem azt a zenét, ami tulajdonképpen egy meséből való, és úgy szól, hogy "Kié a ház, ki házikója, ki a házikó lakója..?" Ez a mese "refrénje",ha van ilyen egyáltalán egy mesének. Google nem a barátom, mert csak hasonló kérdésekbe futottam bele. Illetve annyit találtam, hogy egy bizonyos Gézengúz együttes zenés meséjéről van szó, de rájuk keresve sem találtam. Szóval, ha valakinek megvan ez valamilyen formában, és eljuttatná hozzám a pinterpontdianahetvennyolckukacgmaipontcom címre, annak nagyon örülnék. :)

4 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen normális, hogy már teljesen ki vagy borulva... Engem ez a karácsonyi előtti időszak minden évben alapból is leoffol, neked meg itt van a nyakadban még a lakás, meg a költözés..., ami mind nagyon jó, de a célegyenesben már mindenki fáradt, csakhogy egy futós hasonlattal éljek :-) Kitartást, Dius! Beköltöztök, és akkor kicsit szusszanhattok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Bea. A karácsonyra még csak nagyon óvatosan mertem gondolni. :)

      Törlés
  2. talán ez https://www.youtube.com/watch?v=AfWgDhUD7g0

    VálaszTörlés