2016. okt. 23.

Vasárnap

Sikerült ma egy nagyon jót aludnom, és igaz, hogy a fejfájás is gyorsan betársult mellém ébredés után (de résen voltam, és nem hagytam elharapózni), de jól esett, hogy nem kell kiugrani az ágyból, és gyorsan készülődni valahova, hanem szépen, nyugodtan, ráérősen ébredezhettem.
Tegnap még úgy terveztük, hogy kirándulunk ma valahova. Aztán ma mégsem mentünk, mert túl nagy kedve egyikünknek sem volt hozzá, meg az időjárás sem úgy alakult, ahogy azt mi vártuk. Így aztán fél tizenegykor bundás kenyeret tízóraiztunk, majd kicsit takarítottam, addig Balázs pótolt valamennyit a krónikus alváshiányából.
A Burger Kingben ebédeltünk, még talán épp belefértünk az ebédidőbe azzal, hogy kettő körül értünk oda. Majd aztán otthon előkészítettük a terepet a holnap szőnyeg- és laminált padló lerakáshoz. Van egy furcsa perverzióm újabban, már sokadszorra fordult elő, hogy a csupasz betont porszívóztam. Ma utoljára tettem ezt, és őszintén remélem, hogy a következő tíz-tizenöt évben nem kell ilyesmit tennem. (lehet több is, nem bánom)
Lassan számba kell venni, hogy mi az, amit még nem vettünk meg, mondjuk nagyjából tudjuk azért, és be is kell szerezni, mert Patriktól lassan ultimátumot kapunk a költözést illetően. Nagyon elege van abból, hogy az öccseivel egy szobában kell lennie, értem én. :)
Minden nap erőt veszek magamon most már én is, hogy ne írjak rá a konyhabútoros fiúra, hogy mondjon egy pontos dátumot. De még nem.. november elejét ígért, most meg még október van egy pár napig. De harmincegyedikén már ér majd megkérdezni szerintem. :)

1 megjegyzés:

  1. Szerintem már most is ér megkérdezni, hogy konkrétan mikor érkezik november elején.

    VálaszTörlés