2016. okt. 19.

Napijó

Ma itt voltak a fűtésszerelők, és arra érkeztem haza a munkából, hogy az összes radiátor fent volt a helyén, és meleg volt. :) Ha nem lennék ennyire puding, akarom mondani fáradt, akkor biztos, hogy el is sírom magam örömömben. Így sajnos nem vagyok képes eléggé mutatni is az érzelmeimet, mert csak ez a halálos fáradtság látszik rajtam (meg az a rengeteg ránc a szemem alatt).
Felkerültek a hiányzó szaniterek is, meg a csapok.. így aztán ma már kezet is moshattunk a saját fürdőszobánkban. (ha azt gondolod, hogy ez semmiség.. akkor csak próbáld ki, hogy hónapok telnek el úgy, hogy nincs víz a lakásban)
És.. megérkezett ma az asztalunk is. És össze is lett szerelve, amitől rögtön egészen otthonos kinézete lett az étkezőnek.





Utólag belegondolva, akár egy mosókonyhát is kialakíthattunk volna, ha már egyszer szétbombáztunk mindent, de csak most jutott eszembe, amikor bekerültek a gépek is a fürdőbe. Nem mintha zavarna, hogy ott vannak, vagy hogy egymás tetején vannak. :)
Holnap megint érkezik egy adag bútor. Pénteken a laminált padló és a szőnyeg is. Hétfőn meg már jönnek is lerakni a laminált padlót. :)) Elképesztő, hogy most már tényleg ilyen közel van a cél. :)

8 megjegyzés:

  1. Hurrá, ez nagyon szép! most már tényleg mindjárt itt a vége. :) Mire eljön a karácsony, már be is lakjátok.

    VálaszTörlés
  2. Igen, még távoli kívülálló számára is elképesztőek a képek, amiket az utóbbi napokban raktál fel, főleg, ha felidézzük a nyári, koraőszi képeket. Szóval hajrá, hajrá! Ez már tényleg lassan a vége!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó!!!! (És remek látvány a két gép egymáson! :) :) :) )

    VálaszTörlés
  4. Igen, ez egyre szuperebb :)
    De lenne egy javaslatom: nem biztos, hogy a mosógép és a szárító jó helyen van egymásra téve.
    Szerintem a felsőt állványra kellene tenni. Gondolom, az a szárító. A mosógépek szeretnek sétálni, előfordulhat, hogy ruha összegubancolódik benne, vagy esetleg olyasmit mosol, amiből csak egy fér bele, és az nem tud egyenletesen elosztódni benne.
    Biztos, hogy a felső gépnek nem fog használni a rázkódás, esetleg az alsó gép lemezborítása terhelődik túl a felső súlyától.

    Jópár éve én egy 50 l-es hűtőt pakoltam a fagyasztó szekrény tetejére. A végeredmény az lett, hogy a fagyasztó tönkre ment, mivel a tetőlemeze megrepedt a másik súlyától és az abból időnként kiolvadó víz beszivárgott a hőszigetelésbe. Soha többet nem lehetett rendesen kiszárítani a szigetelést.
    Egy ismerősünknél majdnem ugyanezt a megoldást láttam, de neki több esze volt és állványra tette a másik hűtője fölé a kisebbet.

    Esetleg egy jó erős fali konzol is megfelel, ami elbírja a gép súlyát, a vizes ruhákkal együtt, tekintetbe véve ott is a várható vibrációt.

    VálaszTörlés
  5. Szuper képek! Olyan szép, hogy minden új.:-) A gépek is csudajók, jól fel fogják fűteni illatosra a fürdőszobát.:-) Lehet egymáson , de vagy kereten, vagy én már láttam, hogy csak farost lemez van közötte. És nem lett semmi bajuk, a szárítógép nem olyan nehéz mint a mosógép, de jól ki kell rögzíteni a mosógépet, és tuti lesz! Mert megérdemled!!!
    És jó legózást majd. ;-)

    VálaszTörlés