2016. okt. 7.

Mutatok valamitSzínesedik a világ. :) Erre értem ma haza. Ahogy beléptem, és megláttam, rögtön kiszaladtam a számon, hogy "wooow", mire a festők elmosolyodtak. :) Szerintem vártak már, és várták, hogy mit fogok mondani. A kék nekem egy kicsit erős, de amikor megmutattam Rolinak a képet (ez az ő szobája lesz), akkor szinte felsikított örömében, úgyhogy én meg rögtön meg is barátkoztam a kék falaival. Mert ha ez ekkora öröm, akkor bizony nekem is nagyon tetszik. :)
Holnap is jönnek. Holnap is festenek. :) Nem hiszem el, hogy ez mind a miénk lesz mindjárt.

6 megjegyzés:

 1. Juj, de jó dolgok ezek :), el tudom képzelni, mennyire örültök :)!

  VálaszTörlés
 2. Nekem is tetszik a kék fal:)
  A fiamnak egészen sötét szürkés zöld fal kellett és szinte vérre menő vitát folytattam az apjával anno, hogy hajlandó legyen olyanra festeni (festő a szakmája). Legalább az egyik falat, ami szemben van a bejárattal. Igaz, az egy tetőtéri szoba volt, sötét mogyoróbarna lambéria mennyezettel, az egyik fal ferde is. A többi fal a szín egészen világos árnyalata lett, és szerintem tök jól nézett ki, de az ex egész idő alatt dühösen morgott.
  A padlóra sötét grafitszürke szőnyegpadló került.

  Nem volt igaza, nem lett barlang belőle, amikor bekerültek a bútorok, nagyon lakályos lett :) Na persze, fiús :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy leírod, biztosan tök jól nézett ki. :) A két nagynak szürke-fehér szobája lesz. Az én párom sem volt elragadtatva a dologtól, de aztán meggyőztük, hogy jó lesz. :)

   Törlés