2016. szept. 27.

I'm an idiot

Néha teljesen idiótának érzem magam. Szétfolyok időben és térben, azt sem tudom, épp hol vagyok és mit akarok. Persze, nem szó szerint, de azért így van ez. Keményen kell koncentrálnom ahhoz, hogy épp tudjam milyen nap van. De vannak olyan dolgaim is, hogy ugyan tudom, hogy szeptember vége van, mégis nagyon rácsodálkoztam, hogy mindjárt október van. Azt nem tudom, mit gondoltam a kettő közé, vagy egyáltalán gondoltam e valamit, mindenesetre sokkolóan hatott rám a tény, hogy már október...
Főleg, mert már október lesz hétvégén, és még mindig egy csomó mindent nem vettem meg Rolinak például az iskolába. Az a bizonyos tus még mindig várat magára (de mentségemre legyen mondva, múlt héten már akartam venni, csak nem kaptam), de nincs színes papírja, papucsa az úszáshoz. Azt hiszem, hogy még dolgozatfüzetet sem adtam neki matekórára (de ezt lehet, hogy már magától vitt egyet), és egész egyszerűen elfelejtettem a füzetborítókat is. Vagy legalább valami megoldást keresni arra, hogy be legyen borítva az a füzet.
Arról nem is szólva, hogy mindenkinek kellene nadrágot venni, a két nagyobbnak a téli kabátja is cserére szorul. Erik annyit nőtt, hogy az övé kb. a háta közepéig érhet csak. :D És cipőt is kell beszerezni. Mert ugyan nem hordanak béleltet, meg bakancsot, meg ilyesmit, de attól még kell egy olyan, ami nem ázik be. (ez egy nagy meccs lesz velük, már látom)
És gőzerővel kéne nekivágni az egyéb mindenfélék beszerzésének is. Úgymint laminált padló, szőnyeg, komódok, kanapé, stb. stb.
Csak meg kéne tanulni azt az osztódással szaporodást.

4 megjegyzés:

  1. áááá, ez nem idiótaság, túl sok az intézni valód, meg ez egy nehéz időszak (és már tart egy ideje), sok a teendő, megterhelő fizikailag és lelkileg is.

    VálaszTörlés
  2. Ugyanezt akartam írni én is, mint Teide, megterhelő nagyon az építkezősdi, meg még a gyerekek, na meg a munka... Az a csoda, hogy ilyen jól bírod :)!

    VálaszTörlés
  3. Szerintem szuperhős vagy, szóval ne írj már ilyeneket magadról! Cipő, kabát nálunk is kell még, pedig nem építkezünk:) A télikabát lesz a legnehezebb, majd írd meg, hogy milyet és menyiért sikerült a nagyoknak bevadászni.

    VálaszTörlés
  4. Szia, ki kellene adni a feladatokat, persze az apróbbakat.
    Azt nem merném én sem megcsinálni, hogy a srácokra bízom a cipővásárlást mondjuk.
    Mármint, tuti, hogy cipőt vennének, de hogy milyet...az a kérdés

    VálaszTörlés