2016. szept. 14.

Ijesztő

Lehet, hogy most fog elmenni a (maradék) eszem is. Ma reggel ugyanis úgy ébredtem, hogy legalább öt percig azon gondolkodtam, hogy mi ez a hely, ahol vagyok, és milyen nap van. Elég nehezen raktam össze, azt főleg, hogy milyen nap is lehet. Ez aztán az egész napomra rendesen rányomta a bélyegét, be vagyok lassulva, nem érzem jól magam, de nem tudnám konkrétan megmondani, mi bajom is van. Illetve most már tudom, mert most estére olyan migrénem lett, hogy azon gondolkodom épp, hogy nem kéne fájdalomcsillapító nélkül lefeküdnöm, mert annak nem lesz jó vége.
Bahh.. azt hittem, ennél többet is bírok.

2 megjegyzés:

  1. Remélem ma már jobban voltál Dius! Az utolsó mondatodra meg csak annyit, hogy szerintem már eddig is bőven túlteljesítetted az átlagot! Most már tényleg jöjjön az a szabadság neked! A fiúk meg remélem jól vannak, tegnap olvastalak vissza több nap után, jobbulást nekik (tiszta Murphy :) ), neked meg kitartást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem voltam jobban, ma rettenetes fejfájással küszködtem. A fiúk.. Erik laborlelete nem lett a legjobb, az AFP-je nagyon magas. Roli nyüglődik a gipsszel, Patrik dereka sem az igazi még. De kitartunk. nem adjuk fel a cél előtt..csak vannak nehezebb napok.

      Törlés