2016. szept. 17.

Határozatlan

Lehet mondani, hogy mostanság nem vagyok túl határozott. Legalábbis amikor arról van szó, hogy mondjuk milyen színű legyen majd a konyha és az étkező. Szóba került már többféle szín köztünk, és mindketten a másiktól várjuk, hogy kimondja, legyen ilyen. Igazából kétféle színárnyalat között vacillálunk, az egyik sárgás, a másik zöldes. Mindkettő tetszik, mindkettő jó lenne, mert az étkező nagyon szép napfényes lesz, a konyhában meg igazából nem is túl sok fog látszani a színből. A plafon az egyetlen, ahol nincs kérdés, az fehér lesz.
Én hajlanék arra, hogy legyenek csíkos falaink, még akár azt is el tudnám képzelni, hogy pl. Roli szobájában olyan méteres csíkokban lenne sokféle szín, mert hozzá ez nagyon jól illene is. Balázs az ilyen ötleteimtől ki szokott akadni, egyrészt, hogy hányféle festéket kéne ehhez venni, másrészt meg hogy hogy nézne ki. De ugyanez az ötlet felmerült már bennem pöttyösben is, igaz, ezzel kapcsolatban még Roli is "leoltott", hogy az lányos.
Az lenne a legjobb, ha már tudnám, milyen bútorok lesznek, és ahhoz könnyebb lenne színt választani. Nagyjából mondjuk fejben már elterveztem, de még semmi sem biztos, ugye.
Közben meg már ilyeneket nézegettem ma este.




Ebbe a szárítógépbe képernyőn keresztül is sikerült beleszerelmesednem, és annyi jót olvastam róla, hogy máris akarom. Lehet, hogy inkább kevesebb szín kell a falakra, csak legyen egy ilyenem...
Tűzhely kérdésben pedig nem tudom még hogy lesz.. mert a whirlpool főzőlapjai sokkal jobban bejönnek, de a sütője nagyon drága (legalábbis amelyik tetszett), a zanussi megfizethető, de a főzőlappal még barátkozom.

13 megjegyzés:

  1. Csak magánvélemény, de szerintem a szivárványos színű fal szobában túl sok, és bánthatja a szemet, annak inkább nagy tér kell. Én maximum egy faloldalra festeném, ha egyáltalán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nem is lesz ilyen falunk, csak eljátszottam a gondolattal. :)

      Törlés
  2. Szia! Eloszor is bocsanat, nem szoktam keretlen tanacsokat osztogatni, foleg nem idegeneknek, de most ugy ereztem muszaj, azert ez rgy eleg nagy beruhazas. (Amugy szoktalak olvasni, most mar jopar eve rendszeresen, amolyan zugolvaso vagyok, aki hallgat, figyel de nem azol hozza.) Szerintem a feher falak es a szines kiegeszitok tobbet ernek egy eppen kiskamaszkorban levo /kamaszodni kezdo fiunal, mint a szines mert konnyebb varialni, ha 1-2 ev utan elege lesz a szines falakbol, mert szerinte az mar gyerekes. De aztan nem akarok igy ismeretlenul beleszolni az eletetekbe. Sok sikert, kivancsian varom a vegeredmenyt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyerekek maguk fogják eldönteni, milyen falakat szeretnének. Nyilván, ha nagyon elvadul a képzeletük, akkor majd finoman megpróbáljuk őket terelgetni, de szeretném, ha már innentől fogva is azt éreznék, hogy az övéké teljesen. :) Nem éreztem beleszólásnak, örülök, hogy előbukkantál a zugodból. :)

      Törlés
  3. Erről a szárítógépről álmodozom mostanság,de egyelőre nincs helye...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem hamarosan lesz helye is. :)

      Törlés
    2. Hasonlóan Popianyuhoz. :) De remélem hamarosan nálunk is lesz helye. :)

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Én is a fehér mellett tettem le egy pár éve a voksot, azelőtt szinte minden helyiség más színű volt, de a fehér sokkal tágasabb és ha valami történik a fallal simán átkeni az ember:) Ha a színre újrafestünk azmár nem lesz ugyanaz az árnyalat. Szóval én ,aki nagyon tiltakoztam a fehér ellen, azóta is hálás vagyok magamnak, hogy belementem:) A szárítógép milyen tipusú? Én is arra vadászom most!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fehér falakat nem szeretnék. A pasztell színekkel barátkozom épp. :) A szárítógép: AEG Lavatherm T 76280

      Törlés
  6. Dius!
    A szárítógép megér egy kis lemondást máshol!!!!! Nekem idén februártól van, és egy igazi áldás! Neve is van: ő Tom, a legjobb baráTom.... :)
    Ki ne hagyd!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egészen úgy tűnik most, hogy nem kell lemondanom róla. Bár.. úgy terveztük eleve a fürdőt, hogy megvan a helye. :)

      Törlés