2016. aug. 12.

Nem lesz semmi

Azt hiszem, hogy ha eddig őrült tempóban éltük az életünket, akkor a most következő hetekre majd inkább valami eszelős vágta lesz a jó jelző. Ahogy alakulunk, úgy kell majd egyre többször és többször valamit beszereznünk, amihez ugye kellünk. Ha másért nem is, hát kiválasztani csak nekünk kell. Van a fejemben koncepció, nem teljesen kiforrott, de azért kiindulásnak jó. A baj az, hogy mindenáron azt szeretném, ha egy bizonyos színvilág, vagy hangulat, vagy nem is tudom hogy mondják ezt jól, szinte mindenhol visszaköszönne, ugyanakkor annyira összevissza még bennem is minden, hogy jelen pillanatban el sem tudom képzelni, mi lesz ebből.
Ma megérkeztek a csaptelepek, a két ventilátor, és a két nyomólap a wc-hez. Szépek, csillognak-villognak, és tök jó lesz, ha már majd ott tartunk, hogy úgy fogok telefonálni: "Szia Gyuri, lassan jöhetnétek szerelvényezni."
Addig azonban a következő hetekben fel kell készíteni három gyereket az iskolakezdésre, amihez azért nem árt egy keveset vásárolni legalább.
Addig a jövő héten megint délelőttös leszek, úgy néz ki. A hétfő egészen biztos, a többi meg olyan kilencven százalék.
Meg addig még majd kiválasztjuk a csempét és a járólapot. Meg addig még majd egy csomó minden mást is fogunk csinálni.
De ezt is megoldjuk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése