2016. aug. 7.

Neki megy

Ma több-kevesebb sikerrel elindultunk körülnézni csempe és járólap ügyben, meg felmérni a mindenféle bútorok, és ilyesmik kínálatát. Egyelőre csak a barkácsáruházakban, többre nem futotta sem az időnkből, sem a türelmünkből. A kínálatra nincs panasz sehol sem, találtunk többféle csempét is, ami szóba jöhet, már csak meg kell állapodnunk az árnyalatokban, járólap is van olyan, amilyet gondoltam. Ez utóbbin is majd még csiszolnunk kell, mert nem teljesen egyformán gondolkodunk e téren. És ugyan Balázs álláspontja most az volt, hogy válasszam ki én, mert az neki jó lesz, ha nekem tetszik, azért ez nem egészen így lesz ám. Kettőnknek kell, hogy igazán jó legyen. :)
Láttunk egy csomó jó szekrényt és komódot, konyhaszerkényeket, fényképeztünk, jegyzeteltünk, hogy azért emlékezzünk is majd.
Végül vettünk két wc kagylót, egy pár zsák esztrich betont, egy pár zsák padlopont, egy pár zsák gipszkarton ragasztót, és hazajöttünk.
Itthon aztán Balázs levágta a purhabot az ablakok körül, én szorgosan összesöpörtem utána, majd aztán otthonról hazajöttünk, hogy aztán itthon megbizonyosodjunk afelől, hogy megint van valami, amiben Balázs sokkal ügyesebb nálam.
Mert ő tudja használni azt a konyhatervezőt.


Na, valami ilyesmi lesz belőle. A fal színe nem ilyen lesz, főleg, mert csempe lesz rajta. A padló színe sem biztos, hogy ez lesz, de erre van némi esély. :) Már csak az lesz a nagy feladat, hogy valahol összeválogassunk egy ilyen verziót, ami nem kerül majd négyszázezerbe. Szép kihívás.. de megoldjuk, az egyszer biztos.

Miközben ő tervezgette a konyhát, én nagyon jó kis telefonbeszélgetést folytattam. :)
És ma este láttam egy hullócsillagot is. :) (nem mondom el, mit kívántam :P)

6 megjegyzés:

  1. Hajrá Dius, drukkolok nektek! Ezzel a konyhatervezővel én sem boldogultam, Feri tervezte meg vele a konyhát, hogy lássuk mibe kerülne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. :) Úgy látszik, ez ilyen férfimunka.. ;)

      Törlés
  2. Én szurkolok főleg, hogy kijöjjön 400-ból. Nálunk nem működött. Ok, mi lecseréltük az összes műszaki cuccot és mosogatót. Viszont a konyhabútort a férjem készítette. és még is. Hajrá!!! Lassan már látod azért a végét, nem? :) Ez a rész a legjobb, amikor már tervezgetni kell az elrendezést. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A négyszázban nincs benne a tűzhely és az elszívó ára. (ezt a kettőt kell lecserélnünk)

      Törlés