2016. aug. 10.

Már megint

Idióta egy nyár van az idén. Vagy nekem vannak túlzó elvárásaim a nyárral kapcsolatban. Mert én nyáron azt várnám el, hogy ne kelljen egyáltalán hosszúnadrágot vennem, ne nagyon menjen a hőmérő higanyszála huszonnyolc fok alá, maximum esténként. Ezzel a huszonnyolccal azért erősen baráti vagyok szerintem, mert szívem szerint azt mondtam volna, hogy harminakárhány fok legyen legalább.
Erre ma megint itt van ez a tizennégy fok, meg eső, meg szél.. és már amúgy is egész héten olyan fura volt ez az egész időjárás, mert reggelente nagyon jó volt kardigánt venni, meg alig akartam kimászni a takaró alól, mert fáztam. És akkor ugye mindjárt itt van megint az augusztus huszadika, ami után már régen is mindig olyan hamar elkezdődött az ősz.
Azért remélem ez nem lesz mostantól mindig így, mert akkor szomorú leszek.
Ettől függetlenül semmi csüggedés, és rosszkedv nincs bennem, mert ma már a villanyszerelő dolgozott nálunk. (igen, villanyvezetékeknek is lehet örülni :D)

1 megjegyzés:

  1. Épp azt beszéltük mi is, hogy ez a nyár ilyen szempontból nem volt az igazi (én meg már múlt időben gondolok rá... :-(). Bár nekünk szerencsénk volt a nyaralási időszakunkkal, de sokaknak nem, ráadásul minden fesztivál elázott. Remélem, legalább az ősz egy fokkal jobb lesz...

    VálaszTörlés