2016. aug. 4.

Ez nem megy nekem

Én nem tudom, hogy én vagyok e szörnyen béna, vagy mi van.. de egyszerűen képtelen vagyok használni ezeket a mindenféle bútortervezőket. Oké, hogy nem vagyok egy nagy rajztehetséggel megáldott valaki, meg térlátásom sem nagyon van, de azért azt gondoltam egyszerűbbek ezek a programok.
Az ikeás konyhatervező meg maga az idegbaj.
Azt hiszem, marad a képzelőerő. Pedig jó lett volna látni valamit, mert úgy lehet, hogy könnyebb lett volna eldönteni, hogy majd mi hogy legyen.
Holnap végre péntek. :)

7 megjegyzés:

  1. Mi sem tudtuk használni, csodálkoztam is, mert úgy-e elméletileg a nagyközönségnek van szánva... bementünk az Ikeába, megkértünk ott egy eladót - ő segitett megtervezni a konyhánkat nekünk is :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb. :)

      Törlés
  2. Olyan fura, nekem ez megy, ezek szerint szerencsés vagyok? Ránézek egy falra és tudom, hogy mit hova, mekkora kell stb. és tényleg be is fér minden és jó is úgy :) Nem tudtam hogy ez "valamli", de örülök, ha igen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig ez aztán valami. :) Legyél büszke rá. :)

      Törlés
  3. én már most "irigy" vagyok, milyen szépek lesztek, ha elkészül...
    én panelban lakom sajnos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én viszont cserében nem irigyellek a panel-lét miatt. Remélem, hogy sikerül majd olyan széppé varázsolni, ahogy szeretnénk.

      Törlés
  4. Nem is tudtam, hogy léteznek ilyen bútortervezők, én ha berendezni kell valamit, akkor elképzelem, hogy mit hova, méricskélek, számolok és kész. Azért majd megnézem azt a programot, kíváncsi vagyok, milyen.
    (Az előző Ági nem én voltam)

    VálaszTörlés