2016. júl. 23.

Utolsó balatoni

Na nem mondom, hogy nem telik villámgyorsan az idő. Vagy még annál is egy kicsit gyorsabban, mert most írtam csak az első nyaralós nap végén, és máris itt van az utolsó.
Panaszra pedig nincs okunk, jó sok jutott az idén is nyaralásból, és szabadságból. Igen, mázlisták is vagyunk, hogy minden évben sikerül egyszerre megkapnunk azt a két hetet, amit kinéztünk magunknak (igaz, már január legelején beírjuk a naptárba mindketten), és minden évben nyaralással is tudjuk tölteni ezt a két hetet.
Nagyon sok élménnyel lettünk gazdagabbak, nagyon sok mindent láttunk, sokfelé jártunk, jókat ettünk-ittunk, kikapcsolódtunk. Van, amivel kapcsolatban maradt bennem hiányérzet, de ez az én titkom maradt. Van olyan is, ahova már direkt nem mentünk el, hogy jövőre is maradjon valami, ne ismételjünk mindig mindent az unalomig. De van olyan is, amit biztos, hogy jövőre is meg fogunk ismételni, amennyiszer csak lehet. Bizony.. a Szigliget. :)
Ma este még volt szerencsénk látni, ahogy megérkezik a kikötőbe, és kikötik, hogy itt töltse a Fonyód társaságában az éjszakát. :) Fenséges látvány volt. :) Igazi jó kis záróakkordja a nyaralásnak.
Holnap délelőtt összepakolunk, ebéd után pedig elindulunk. Holnaputántól pedig újult erővel vágunk neki a munkának a munkahelyünkön is, meg az építkezésen is.
Jövőre az új otthonunkból jövünk, és oda is megyünk haza. :)

Még pár év, és én leszek a legkisebb :)

7 megjegyzés:

  1. Dius, ez egy nagyon jó kép! Remélem, ott lesz majd az új nappalitokban :-)

    VálaszTörlés
  2. Egészen elképesztő, hogy mekkorák a fiúk...
    Nagyon jó volt olvasni a nyaralós beszámolókat!
    Holnap nálunk is durva tábor-ovi-munkakezdet. Korán keléssel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Szerintem is elképesztő, hogy már ekkorák.. már-már a pofátlanság határát súrolja szerintem, hogy ennyire megnőttek. ;)
      Én is négy húszkor kelek reggel. Nem esik majd jól, azt hiszem.

      Törlés
  3. Szépek vagytok, csak amúgy sugárzik a boldogság. :)

    VálaszTörlés