2016. júl. 29.

Ő meg közben tizenhét

Nem megyek bele abba, hogy épp csak most született még, és mégis megünnepeltük a héten a tizenhetedik születésnapját. Nem is nagyon akarom elhinni, hogy jövőre ezek szerint az a bizonyos tizennyolcadik következik, amit pontosan úgy vár, mint bármelyikünk annak idején, és pont akkora jelentőséget is gondol neki. :)
Bámulatos, hogy abból a kis nyekergő, vagy még inkább mekegő csomagból micsoda férfias jelenség lett. Nem mindig vagyok tudatában, hogy tulajdonképpen én az anyja vagyok, mert ránézve nem annyira hiszem el, hogy nekem lehet ekkora fiam. :D Ez roppant hülyén hangzik, tudom én.. de attól még így van. Ő megnőtt, én meg nem öregedtem még hozzá. :D
Vannak már nemszeretem dolgai, és kerültek elő olyan tulajdonságai is, amik annyira nem jönnek be nekem, de remélem, hogy még sok mindenben fog változni, és akkor ezek a dolgok is kicsit elcsitulnak.
Nagyon céltudatos és nagyon határozott véleményű, mindig, mindennek alaposan utánajár. Nincs olyan, hogy szüksége van egy információra, és nem szerzi meg.
Nagyon jó humorérzéke van, és még mindig olyan, mint egy szivacs. Amit egyszer megtudott, az már megmarad. :)
Újabban folyamatosan zenét hallgat, és chat-el, már amikor nem épp segít az építkezésen. De újabban esténként már a haverjaival múlatja az időt, és újabban időnként egy-egy lánynév is elhangzik. Barátkozom a gondolattal, hogy nemsokára majd sokkal inkább ahhoz a lányhoz akar majd tartozni, mint hozzánk, mert szeretném jól fogadni majd azt az újdonságot is.
Még hajlandó rá, hogy meghallgasson bennünket, akkor is, ha nem értünk egyet. Azt már nem mindig tudja megállni, hogy ne kontrázzon vissza, ha nem ért egyet.
Még nem ciki neki velünk jönni bárhova,. :)
Tizenhét éves. Az utolsó "gyerekéve". Remélem, hogy ez is egy jól sikerült éve lesz. :) (én meg a következő évben megbarátkozom azzal is, hogy mindjárt felnőtt fiam lesz)



8 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot a Nagyfiadnak!
    Hihetetlen tényleg, hogy már ekkora!
    Szerintem Te jó Anyósa leszel a jövendőbeli menyednek, emiatt ne aggódj! Biztos klassz lányt fog majd választani minden fiad.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg hihetelen....Boldog szülinapot neki!:-)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltesse Patrikot és téged is :), sok-sok boldogságot kívánok neki :)!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a nevében is. :)
    Bea, nagyon kedves tőled, hogy megelőlegezed nekem a jó anyós címet.. igyekszem majd az lenni. :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog születésnapot utólag is a legnagyobb fiadnak! :-)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Szülinapot Neki! Nagyon hasonlóan érzek sok dologban, de összességében szerencsének tartom magam , mint ahogy te is:) Jó gyerekek és olyna szépek, okosak, magasak! Imádom, hogy egy férfinak adtam életet és hogy jó ember!

    VálaszTörlés