2016. júl. 7.

Nem mi lennénk

Azt gondoltam én, hogy majd ezzel a mai nap plusz szabival mekkora király (vagy ahogy a gyerekeim mondták valamikor.. truváj) leszek, mert majd este csak hátradőlök, hogy minden készen van, indulhatunk..
Hát persze, hogy nem egészen így történt. Mert mentem én időben, hogy a banános dobozokból kiszabadítsam a hiányzó dolgokat, meg mossak még egy adag ruhát, meg összekészítsek mindent. Csak aztán még jött a fűtésszerelő egyeztetni.. aztán el kellett rohanni az e-onos emberhez a papírmunkához mindenféle adatot és egyebet egyeztetni, aztán még be kellett szerezni tetőlécet a gipszkarton alá, aztán még persze jött a gipszkartonos is, hogy a hiányzó szerkezeti elemeket is felállítsuk.
Így aztán este nyolckor mentünk Roliért, aki egy barátjánál volt, még ezután vacsoráztunk, és csak ez után álltam neki csomagolni. De nem vagyok rossz pakolásból, a nagyrésze megvan.. reggel hatkor, ha sikerül felkelnem, a többi már gyerekjáték lesz. :)
És a nap csalódása, hogy kiestek a németek.. :( :( És akkor már nyerjenek a portugálok. Mert ezerszer inkább ők, mint a franciák.

2 megjegyzés: