2016. júl. 14.

Esőnap

..amikor az előre eltervezettek szerint elmentünk Siófokra az obiba, hogy megnézzük a kádakat. Kádat azt persze nem láttunk, mert azoknak, amilyet mi szeretnénk csak a hűlt helyét találtuk. Azért nem csüggedtünk, elmentünk ebédelni a Mekibe, ahol már ezer éve nem voltunk (és részemről nem is biztos, hogy a közeljövőben szeretném megismételni, mert ehető azért, de messze nem egy whopper minőség). Az ebéd után még elsétáltunk a Fő térre, ahol a pékségben vettünk péksütit (azt a bizonyos kranz nevűt, amihez sehol máshol nem jutottunk még hozzá), a fiúk fagyiztak, a plázában vettünk egy pénztárcát Balázsnak (mert itt volt olyan, amilyet már keresünk egy ideje).
Itt is készült egy szelfi is.



Szerintem felháborító, hogy Balázs jobban néz ki, mint én, de mindegy már, ha így alakult, hát így alakult. :)
Nem akartunk itthon ülni egész délután, mert a nap ugyan kisütött, de huszonnégy foknál nemigen ment feljebb a hőmérő (na, ez a másik, ami kiakasztó... nyáron, július közepén huszonnégy fok... szörnyű). Elmentünk Balatonfenyvesre megnézni a mólót, amit most építettek. Nekem nagyon tetszik, impozáns látvány, és ha majd sikerül megtölteni hajókkal, vitorlásokkal és yachtokkal, akkor igazán gyönyörű is lesz.
Láttuk a kékszalag versenyzőit, nagyon szép volt az a rengeteg vitorlás a vízen.

Minden más gondolat most bennem marad. Pedig van. De ahogy Kowalskyék is éneklik,  "mer' van amit elég, ha rejt a szív mélye". ;) Majd aztán biztos lesz olyan is, amikor jobb lesz kimondani.. :)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek vagytok együtt, jó ez a kép :)!!! Egyébként meg te külön is remekül nézel ki Dius, nem is értem miről írtál...

    VálaszTörlés
  2. Csak kár, hogy nem oda való és nem akarta az emberek többsége :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom. De már ott van, lebontani biztos nem fogják.

      Törlés