2016. júl. 6.

És akkor

...kezdődjön a jól megérdemelt, és tavaly ilyenkor óta várt nyári szabadság. :) Nem volt egyszerű a mai napot még kibírni, mikor már annyira jöttem volna haza, de eltelt, és akkor most egy jó darabig nem is akarok gondolni a munkára. :)
Balázs még holnap megy, mire hazaér, megpróbálom kilogisztikázni, hogy mit hova pakoljak.. meg eleve, hogy mit honnan szedjek elő. Délutánra még várjuk a fűtésszerelőt egy megbeszélésre, ha minden jól megy, akkor ők fognak dolgozni, amíg mi nem leszünk itthon. Drukkolok nagyon, hogy akár készen is legyenek mire mi hazaérünk. Az nagyon jó lenne, ha így lenne.
Azt azért őszintén remélem, hogy ez a mostani hűvös levegő, ami estére ideért nem sokáig marad, mert ez azért messze van a nyártól..
Ja.. és még nincs fürdőruhám. :D :D (de ezt már egyszer játszottam, így semmi gáz, az előzőt is a Balatonon vettem)

5 megjegyzés:

  1. Jó pihenést Nektek! Megérdemlitek! Üdvözlöm a Balaton :)

    Én a Camaieu-ben vettem idén bikinit. A barátnőm pedig a New Yorkerben. De én is legalább két éve nyafogtam, hogy kéne venni. Idén már muszáj volt.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó pihenést kívánok, ez most nagyon kell Nektek, de azért bízom benne, hogy tavalyhoz hasonlóan írogatsz majd ide :) ... Most már én is úgy mennék Balcsira :) ...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó pihenést! Élvezzétek! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük. Vivi, nem marad el a mindennapos blogbejegyzés semmiképp sem. :) Enélkül már nem is én lennék én. ;)

    VálaszTörlés