2016. júl. 22.

A fotókról

Rengeteget fotóztunk, mióta itt vagyunk. Elsősorban a Balatont, leginkább a naplementés Balatont, meg a hajókat, meg a tájat, meg ilyeneket.. meg épp ugye mikor mit.. ami épp eszünkbe jutott, vagy épp volt egy olyan pillanat, amiről úgy gondoltuk, hogy na, ezt most akkor meg kéne osztani az ismerőseinkkel a fb-on. Nagyon komolyan megkönnyíti ezt a fotózás dolgot, hogy a telefonjaink igen jó minőségű képet tudnak már készíteni. Természetesen Balázs telefonja viszi a prímet a maga 12 megapixeljével, meg ő már olyan videót is tud csinálni, amin lassítva van például, ahogy Erik fut.
De azért így végiggondolva, már megint nem készült rólam egy normális kép sem. Mindegyiknek van valami baja.. jó, hát tudom, mondták már régebben is, hogy "amilyen pofa vágsz, olyan kép kapsz", de azért azt nem akarom elhinni, hogy ilyen komoly önértékelési zavarral küszködök. Mert az van, hogy mindegyik képen sokkal csúnyább vagyok, mint ahogy én azt gondolom magamról. És akkor most nem tudom, hogy valóban az az igaz, amit a képeken látok, vagy inkább az, ahogy én gondolom. Gondolom az igazság valahol félúton lehet, mert amúgy meg az is tény, hogy normális képet azért is nehéz csinálni rólam, mert amikor tudom, hogy fényképeznek, akkor annyira arra koncentrálok, hogy nézzek már ki valahogy, hogy attól romlik el az egész.
Igazából amúgy mindegy is.. mert nem az a lényeg, hogy rólam milyen kép készült. Hanem hogy mennyi mindent éltünk meg a nyaralós napok alatt.

3 megjegyzés:

  1. Hidd el nagyon is jól nézel ki, szépek voltatok több fotón is együtt és ahogy már írtam, külön-külön is :)! Egyébként meg a fotók sokszor nem adják vissza valahogy a valóságot, nem kell velük foglalkozni :). És a lényeg az, amit írsz, na meg az sem utolsó szempont, hogy ennyi időre mentetek, ez nálunk például a Családfő munkája miatt soha nem jön össze, sajnos...

    VálaszTörlés
  2. én azt tapasztalom, hogy a fotók nem a külsőnket, hanem a hangulatunkat mutatja:
    a derűs, önfeledt napon NEM lehet rossz képet készíteni, ellenben a görcsös, figyelős póz elcsúfítja a megszokottat is

    VálaszTörlés
  3. ÓÓÓó én is kevésszer látom olyannak vissza magamat, mint ahogy szeretném.... Ilyenkor én le is szoktam torkolni Ferit, hogy miért nem szóltál, hogy nagy a combom, hogy bénán áll a hajam, stb...

    VálaszTörlés