2016. jún. 16.

Mostantól

Mától van nálunk vakáció, még akkor is, ha iskolába ugye már tegnap sem ment senki. Illetve, de, Patriknak tegnap volt az évzáró, de ő még ma érettségizett angolból. Ő maga annyira nyugodt volt az egész miatt, hogy majdnem én is elfelejtettem izgulni érte. :) Azt mondta, jól sikerült, egyetlen hibája volt, meg egyszer megakadt egy kicsit beszéd közben. Nekem ez belefér, és nyilván sikeres vizsgát tett. Szombat délután mindenre fény derül majd. (gondolom a focista fiúk miatt lesz akkor az eredményhirdetés, mert ők akkor ezek után mehetnek haza)
A nyári szünetnek örülök, igazán rájuk fér már a pihenés, de azt már most látom, hogy igazi kínszenvedés lesz nekik itt, a panellakásban. Már ma este is érezhető volt, hogy nem nagyon bírnak magukkal, mert hatkor már itt voltunk fent, (mégsem jött ma a kőműves... grr..) miközben otthon még este nyolckor is kint lennének.
Kicsit visszasírom azokat a gyeses éveket, amikor egész nyáron csak úgy lehettünk mindannyian. Még akkor is, ha voltak ott keserves napok és hetek.. meg biztos, hogy most is két hét után már kicsinálnának.. :D De ugye mindig az kéne, ami nincs. :)

Mindenkinek (kicsinek, nagyobbacskának, és nagynak) jó pihenést kívánok a nyári szünetben, sok-sok élményt, ami majd kitart a következő tanévben. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése