2016. máj. 12.

Valaki mondja meg

De most már tényleg.. vagy két hete próbálok rátalálni, hogy vajon mi volt az a zene, amit egyik hajnalban hallottam a Petőfi rádióban munkába menet? Valami olyasmi ragadt meg bennem belőle csak, hogy olyasmi volt benne, hogy "süss fel nap". Biztos nem volt ennyire egyszerű a szövege, de úgy emlékszem, sokkal inkább a hangulata ragadott magával, mint a szöveg. Az biztos, hogy magyar szám volt, és női hang énekelte. De nem tudom ki volt, és mit énekelt.. pedig úgy szeretném újra meghallgatni. Az a hangulat jót tenne ilyen folyamatos esőben, biztos.
Vannak ötletek?

Amúgy meg... hosszú hétvége indul... :P Ami nem lesz tökéletes, mert Balázs szombat délután megy, de nekem négynaposra sikerült ez a pünkösd most. :)

6 megjegyzés:

  1. Ezért van nekem a Shazam a telefonomon ;) Mert soha nem tudom mi a szám címe.

    VálaszTörlés
  2. Ezért van nekem a Shazam a telefonomon ;) Mert soha nem tudom mi a szám címe.

    VálaszTörlés
  3. Talán Holdviola lesz. Az ő zenéjüknek van egy hangulata. Vagy a Nox. Nézd meg a rádióműsort, hátha.

    VálaszTörlés
  4. Nem a Süss fel nap :)? Jazz+Az szám lehet, de ide másolok egy linket, ahol meg is hallgathatod, vagy esetleg a Télen-nyáron nyár...? Ez is itt van :) : http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/60780/gringo-sztar/telen-nyaron-nyar-zeneszoveg.html Több ötletem nincs :) ...

    VálaszTörlés
  5. Esetleg a Magyar Rádió Hangtár weboldalon megnézheted, hogy milyen dalok szóltak abban az időpontban, mikor munkába mentél.

    VálaszTörlés
  6. Eszter barátnőm segítségével rátaláltam.. én mondjuk nem voltam biztos benne teljesen, de Balázs szerint is ez volt az:
    https://www.youtube.com/watch?v=ms_QG8Ic24Q

    VálaszTörlés