2016. máj. 18.

Pffff

A múltkor megfogadtam, hogy nem fogok panaszkodni az időjárásra.. de azért ami sok, az sok. Az micsoda dolog már, hogy májusban még fázni kell? És nem ám csak úgy, hogy elég felkapni egy vékony pulcsit, vagy kardigánt, mert kicsit borzongató a reggel. Neeeem, rendesen hideg van hajnalban, meg hideg van este, meg áthűlt a lakás.
Évek óta várom ezt a sokat emlegetett globális felmelegedést, mert mindig azt gondoltam, hogy na, majd akkor lesz jó világ nekem, ha folyamatosan melegszik az idő. De én nem tudom mi van, de valahogy nekem ez nem annak tűnik. Jó, amúgy cseppet sem értek ehhez a témához.
Eljutunk oda szépen, hogy talán június-július-augusztusban nem kell fűtenünk, de az összes többi hónapban igen. :(
Arról nem is beszélve, hogy régen az is úgy volt, hogy kb. farsang idején még betegek voltak a gyerekek (olyankor mondjuk szinte mindig), de aztán elfelejthettünk mindenféle nyavalyát legalább október-novemberig. Hát most meg a vírusok tombolnak ezerrel még most is. Nem elég Roli aftás szenvedése, még Erik is beteg lett. Fáj a torka, meg mellé mindene, és tiszta nátha is. Ma még volt suliban, mert délután vizsgázott matekból, de a hétre befejezte, hátha sikerül rendbe jönnie négy nap alatt.


2 megjegyzés: