2016. máj. 17.

Egy furcsa álom, és a rémálom folytatódik

Ma hajnalban egészen könnyedén ébredtem. Persze, mert előtte azt álmodtam, hogy egy idegen lakásban vagyok, ami mégis ismerős valahonnan. Ott álltam, és fogalmam sem volt, hogy hol vagyok. Aztán valahogy belémköltözött a sejtés, hogy talán ez az új otthonunk. Ezzel az érzéssel ébredtem fel, kicsivel négy óra előtt, és egy pillanatra csalódottan néztem körül, amiért mégsem volt igaz. Aztán meg arra gondoltam, hogy vajon tényleg ilyen idegen-érzés lesz majd? Nem hiszem egyébként, mindenesetre furcsa volt. :)
Roli még igencsak elesett állapotban van, 38,8 láza is volt délután. Kapott a gyerekorvostól gyógyszert is, és szigorúan meg kell inni a napi 2,5 liter folyadékot. Na, ebből a két liter biztosan meglett ma, több sehogy sem ment. Evett összesen három szeletnyi fonottkalács belsőt, azt is apró kis falatokra összetépdesve csak, hogy be tudja tenni a szájába, és a lehető legkevesebb helyen érjen hozzá a hólyagokhoz. Elképesztő, hogy mennyit torzult az arca attól, ahogy a szája feldagadt. Holnap biztos, hogy megint egy kicsivel jobb lesz. Napról napra...

10 megjegyzés:

  1. Ó, csak most olvasom, hogy mi van Rolival... Nem tudok mit írni, csak, hogy minél előbb gyógyuljon meg, nagyon rossz lehet ez az egész úgy, ahogy van... Szurkolok, hogy a héten túl legyen rajta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, ránk fér a szurkolás. Elég kilátástalannak tűnik.

      Törlés
  2. Nagyon borzasztó tudom! Fújjatok first-öt, az sokat segít!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A first-re az van írva, hogy nem szabad nyálkahártyára, ezért nem is mertem. Nálatok ez saját tapasztalat?

      Törlés
  3. Szegénykém :( Remélem gyorsan helyrejön!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem. Már a hideg ráz engem is attól a gondolattól is, hogy be kell fújnom neki megint, és látom, ahogy leveri a víz is, annyira csípi. Borzasztó.

      Törlés
  4. gyors gyógyulást (bár tudom, hogy ez nem az a fajta betegség), ecsetelő muszáj, lehet fertőtleníteni is (strepsils vagy bármi, az zsibbaszt is), ha nem is fagyi, de az a jégkrém ami olyan mint a színes víz fagyasztva (legalább van egy kis kalória benne) - nem tudom a nevét, és annyi folyadék amennyit inni tud...
    sok-sok gyógypuszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Eszter. Sejtem melyik jégkrémre gondolsz.. eddig az eszembe sem jutott, de holnap kipróbáljuk.

      Törlés