2016. máj. 13.

Befordul a finisbe

A lenti lakás. A mi régi lakásunk. Ami most, így a célegyenes felé tartva már anyuék lakásának tekinthető inkább, mint a mienknek, és így is van ez jól, mert az, ami most még az övéké, az meg már inkább a mienk. :) Van még ott mit csinálni, mielőtt beköltöznek, de azért most már bőven látszik a fény az alagút végén, és elhiszem, hogy még azért sor kerül arra a költözésre. Lesz még pár kacifántos nap addig, de mindegy.. kivárjuk, amíg elrendeznek mindent, berendezkednek, és remélhetőleg szeretni is fogják majd. Biztos nem rögtön fogják szeretni, de hosszú távon azért majd csak sikerül nekik... végül is nagyon szigorúan nézve ez lesz az első igazi közös otthonuk. (ez gondolom némi magyarázatra szorul.. a fenti lakás még az igazi apámmal együtt készült, oda költözött a nevelőapám tizennyolc évvel ezelőtt)
Majd azért lefotózom ám, hogy mi minden változott. :)

2 megjegyzés:

  1. Egyszer fotózd le kérlek az egész házat, hogy láthassuk egyben az egészet. Ezt úgy kell elképzelni, hogy van egy nagy családi ház, két lakóegységgel?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, úgy. Egy nagy családi ház, de nem kettő, hanem három különálló lakással. A nagyszüleim is itt élnek, csak épp most az ő lakrészükön semmi nem változik majd. :) De lesz egy fotósorozat majd, ahol minden látszani fog. :)

      Törlés