2016. máj. 26.

2*19

Ennyi lett az éveim száma. Kicsit sokallom, mert még annyi minden vár rám, hogy ahhoz képest igazán nagy szám ez. :D
Szép nap volt a mai, bár nem csaptunk nagy ünneplést.. ilyesmire azért egy ilyen időszakban nincs idő. Igaz, nem is nagyon igénylem az ilyesmit. Sokkal jobban szeretem az apró és kedves meglepetéseket, amikben viszont volt bőven részem a virtuális térben. Elképesztő mennyiségű üzenetet, emailt, facebook-os köszöntést kaptam. Alig győzte a telefonom a pittyegést. Imádom azokat az apró figyelmességeket is, amivel pl. a google is megörvendeztette. Egész nap szülinapos doodle volt a kezdőlapomon, külön fel is köszöntöttek.. :) Tudom én, hogy ez csak egy beállított algoritmus, de attól még a magamfajtának nagy öröm. :)
Volt tortám is, finom oreo torta anyukám jóvoltából.
Még az sem árnyékolta be, hogy pont ezen a napon búcsúzkodtunk el a tanító néniktől az erdei iskola családi estjének keretében. Pedig szem nem maradt szárazon... megint lezárul egy korszak. :( De ugye minden végződés valami másnak a kezdete is.
Jövőre az utolsó harmincassal kezdődő szülinapomat fogom ünnepelni. Na, az már azért félelmetesen hangzik. :D

13 megjegyzés:

  1. Isten éltessen itt is Dius :) , sok boldogságot kívánok Neked :) !!!

    VálaszTörlés
  2. Mivel az enyéimhez képest ilyen nagy fiaid vannak, mindig meglepsz, hogy ilyen FIATAL vagy. Minden nézőpont kérdése, na! :-) Boldog születésnapot kívánok!

    VálaszTörlés
  3. Én is arra gondoltam, Dius, hogy fiatalabb vagy nálam, de a nagyfiad idősebb (valamennyivel) az én nagylányomnál....
    Szerintem az még olyan jó, amikor 3-sal kezdődik az évek száma! :)
    Élvezd ki!
    És itt is boldogat neked!
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Boldog szülinapot kedves Dius!!! a harmincavalamennyi nem is sok! fiatal vagy :-)

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen, Dius! Csak úgy halkan megjegyzem, hogy majd ha hatossal kezdődnek az évek, na, az lesz a félelmetes, de ez nálad még messze van. Addig is nagyon sok boldogságot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog szülinapot! (én idén leszek 18, 22 év tapasztaattal ;) )

    VálaszTörlés
  7. Igazuk van a csajoknak, 38 az fiatal! A fiúk túl nagyok! :-D

    VálaszTörlés
  8. Isten éltessen, Dius! (és Úristen, már 3 éve olvaslak, elképesztően megy az idő.:))

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat. :) Az tök jó mondjuk, hogy a fiúk korához képest valóban fiatal vagyok. :D Legalábbis nem gondolják, hogy csak ennyi korkülönbség van köztünk. :)
    Ági, a hatossal kezdődőt jelen pillanatban még magammal kapcsolatban el sem tudom képzelni. :) Rólad is nehéz elhinni. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát... én is mindig meglepődöm, amikor számszerűen belegondolok, pedig nekem jövőre (ha megérem) már az utolsó hatossal kezdődő lesz, amit elképzelni is borzasztó. :)

      Törlés
  10. Isten éltessen sokáig! Arra gondoltam, míg olvastam soraidat, hogy egy év különbség van köztünk, de mire a mókijaim akkorák lesznek, mint a tieid, addigra már tényleg öreg leszek.;)

    VálaszTörlés