2016. márc. 12.

Újabb dobozok

Nem számoltam ma, hogy hány doboz kellett hozzá, hogy kiürítsem a gyerekszobában a szekrényt, meg lepakoljuk a tetejéről a társasjátékokat. Elég sok lehetett, mert a végére lépni is alig lehetett tőlük a mi szobánkban, és a fiúk hárman is többször fordultak, mire kihordták.
Amikor meguntam a pakolást, akkor azt játszottam magamban, hogy elképzeltem, ahogy majd valamikor megtaláljuk abban a dobozban, amibe most belerakom, és majd akkor egy teljesen új helyet is találunk neki. :) Jó volt ez a játék, mert elég sok lendületet adott.
Patrik mindent kidobna egyébként (tiszta apja), Erik mindenhez ragaszkodna, Roli pedig csak és kizárólag a saját dolgait félti. Külön kis táskában vannak a nagyon féltett dolgok, azokhoz nem is nyúltam. De találkoztam "Roli kincses doboza" feliratú dobozzal is, és külön felhívta a figyelmemet, hogy azt tudnom kell, hogy melyik dobozba teszem. Így aztán rá is írtam szépen a doboz oldalára, hogy "Roli kincses doboza" is benne van, aláhúztam, hogy mindenki lássa majd, az kérem szépen fontos, és még egy felkiáltójelet is tettem mögé. Merthogy nagyon fontos.
Lassan kiürül a két szoba, és lassan akkor búcsút is kell vennünk ettől a lakástól. Kicsit szomorkás érzés, még úgy is, hogy jobb jön majd utána, mert mégiscsak ide hoztuk haza az összes gyerekünket, mégiscsak itt történt minden eddigi történés.. Emlék lesz belőle csupán, de biztos nem felejtjük el sosem. Azért remélem egy-egy fotót sem felejtünk el csinálni, amíg még olyan, amilyen most, biztos, ami biztos.. hátha elkopnak azok az emlékképek majd.

2 megjegyzés:

  1. Dius, minden elismerésem :) ! És elhiszem, hogy nehéz a búcsú, de mint írtad egy sokkal jobb jön...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Vivi, majd néha még írj ilyet -ha kérhetem- menet közben, amikor erőt vesz rajtam a csüggedés.

      Törlés