2016. márc. 23.

Most kéne elrohanni..

..elfutni, elszaladni...Valahova, ahol csend van és nyugalom, és nincs óracsörgés hajnali négykor, és nincs őrületes munkatempó egész nap, és nem kell folyamatosan és egyszerre legalább négy helyen is ott lenni, és helyt állni. Valahova, ahol nem ismerik a hat napos munkahetet, ahol jut legalább egy kicsi idő legalább egyféle süteményt sütni nem rohanva, nem kapkodva, nem azért, mert muszáj, hanem mert jólesne. Valahova, ahol süt a nap egész nap, és nem fúj mellé a szél.
Valahova, ahol van idő leülni és beszélgetni egy kávé (és egy cigi) mellett. Valahova, ahol nem érezném ezt az őrült fáradtságot, és nem lennék ilyen tompa és fásult.
És még csak szerda volt. Még három nap.. :(

8 megjegyzés:

  1. :-( a te munkád így húsvét előtt meg biztosan még több...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elképesztő mennyiségű.. talán még sosem volt ennyi minden egyszerre, vagy csak azért, mert az egyik kolleganőm beteg, így kétszer annyi minden hárul rám... most azt érzem, sosem lesz vége.

      Törlés
  2. Megint csak csodállak..., így elköltözve, teljes felfordulásban extra nehéz dolgod van minden téren!!! Kitartás!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a végén elbízom magam, annyit dicsérsz. Kitartok, nincs más választásom. Majd ha ki is alszom magam valamelyik nap, akkor biztos megint sokkal pozitívabb is leszek.

      Törlés