2016. márc. 9.

Érdekes..

Érdekes különbségek derülnek ki rólunk mostanában. Biztos, hogy eddig is így volt, csak épp eddig nem derült ezekre fény, mert nem kerültünk olyan helyzetbe.
Most meg kerültünk. A költözködés kapcsán például. Mert Balázs szerint ezen a hétvégén megyünk, én meg ezen úgy meglepődtem, hogy még csak szólni sem nagyon tudtam. Az egy dolog, hogy a héten még csak egy délután volt, amikor pakolni volt erőm.. nem is ezt akarnám kifogásként használni, dehát nem megy ez úgy, hogy egyik pillanatban még itt vagyunk, másikban meg már nem. Főleg, mert úgy kell mind az ötünknek átköltözni -legyen ez bármennyire átmeneti megoldás-, hogy közben majd iskolába járunk, dolgozunk. Tehát kéznél kell lenni minden hétköznapi apróságnak, ami fel sem tűnik, hogy van, meg hogy használjuk. Fejben azért összeraktam már mindent, de a kivitelezés nem egy nap lesz.
Na mindegy.. majd csak valahol félúton összetalálkoznak az álláspontjaink. :)

9 megjegyzés:

  1. A költözködés előtti,utáni állapot számomra egy rémálom. Mélyen át tudom érezni amit most belül érzel. Küldöm a sok energiát (((((()))))) Kitartást!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Életemben háromszor költöztem, de mindig az összepakolás volt a legrémesebb időszak. És igen, előre át kell gondolni, hogy mi az, ami a beköltözés után azonnal vagy hamarosan és rendszeresen kell majd, ezeket mind egy dobozba/zsákba rakni, ráírni. De ott a kirakodás, meg az elhelyezkedés már könnyebb lesz, ez vigasztaljon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ilyennel vigasztalom magam én is, hogy ott majd jó lesz kipakolni, meg hogy majd milyen jó lesz, amikor ott kell összepakolni. :D

      Törlés
  3. Nem tiszta, hogy hová is költöztök, már az újba, De az még nincs kész.... Hol lesztek amíg az átépül? Mert tényleg nem mindegy hogy csak mentek és ki is pakolhatsz mindent, vagy dobozba marad a fél életetek még hónapokra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Apósomnál leszünk az átépítés idején. És igen, a fél életünk dobozban marad hónapokra. Brrrrr...

      Törlés
    2. Akkor sokkal sokkal nehezebb dolgod van, tényleg baromi okosan kell pakolnotok. De te nagyon ügyes vagy és menni fog!

      Törlés