2016. febr. 13.

Ilyen még nem volt

.. és nem is olyan nagy baj ez, mert tökéletesen meg is lettem volna e nélkül a tapasztalás nélkül. Úgy esett, hogy ahogy kiszálltam ma anyámék kocsijából (suzukijuk van), éreztem, hogy belenyilallt a derekamba(?), vagy forgómba, vagy nem is tudom mi az ott. Abban a pillanatban a térdemig lezsibbadt a lábam, de aztán azért tudtam menni, meg ilyenek, gondoltam, oké, biztos rosszul fordultam, vagy ilyesmi, majd elmúlik. Még a következő fél órában nem idegesített, bár fájt. Aztán - miután a nap további részében- hol jobban, hol kevésbé fájással jelen volt, és továbbra is egészen a térdemig éreztem, már egy kicsit idegesített.
Aztán teregetés után este megemeltem a ruháskosarat a már tiszta ruhákkal, és onnantól vége volt a világnak. Egy lépést nem tudtam tenni vele, és még magamat cipelni is épp elég. Iszonyatos fájdalom van ott, és megy végig lefelé. Röhejes, ahogy bicegek, kínomban én is csak röhögtem.. pedig sírni tudnék inkább.
Úgy terveztem, hogy holnapra már kutya bajom sem lesz, és a hétfő-kedd már csak a regenerálódásról fog szólni, szerdán pedig gyógyultan-pihenten megyek dolgozni. Úgyhogy holnap reggel úgy kell felkelnem, hogy kutya bajom sincs, és nincs semmiféle nyilallás, meg sántikálás..
Amúgy ez a lumbágó? Vagy mi ez?

7 megjegyzés:

  1. Jaj, Dius... Kérdésedre azt hiszem nem én vagyok a megfelelő válaszoló, mert ilyennel még soha nem volt dolgom, de az elmondások alapján tán az is lehet vagy valami hasonló, én úgy tudom, hogy a lumbágón ha egyszer becsípődik, akkor te utána nem biztos, hogy teregetsz még :) ... Pont az utóbbi napokban maradtam le rólad, úgyhogy most mindent bepótolok :) , szóval most már mindenképpen pihenj sokat és gyógyulj meg hamar ebből is és a hörgőgyulladásból is, a tervrajz pedig szuper jó szerintem :) ! Sok puszi és ölelés :) !

    VálaszTörlés
  2. Jaj, Dius... Kérdésedre azt hiszem nem én vagyok a megfelelő válaszoló, mert ilyennel még soha nem volt dolgom, de az elmondások alapján tán az is lehet vagy valami hasonló, én úgy tudom, hogy a lumbágón ha egyszer becsípődik, akkor te utána nem biztos, hogy teregetsz még :) ... Pont az utóbbi napokban maradtam le rólad, úgyhogy most mindent bepótolok :) , szóval most már mindenképpen pihenj sokat és gyógyulj meg hamar ebből is és a hörgőgyulladásból is, a tervrajz pedig szuper jó szerintem :) ! Sok puszi és ölelés :) !

    VálaszTörlés
  3. egyrészt gyógyulj gyorsan, másrészt ha ma sem jobb, akkor ez olyan dolog amivel az ember lánya dokihoz megy és kap rá egy marék lórúgás gyógyszert (ha nem injekciót)...ügyelet? (meg esetleg lóbalzsam, vagy Flector gél, vagy bármi ami van otthon és megengeded, hogy valaki bemasszírozza)

    VálaszTörlés
  4. Bocs, ha kétszer jelenik meg, amikor telefonról írok kommentet, ez szokott lenni. Szóval, ez vagy lumbágó, vagy valami idegbecsípődés, lehet isiász is, de akármi is legyen, mindenképpen kerülj orvoshoz vele. Főleg, mert a térdedig lemegy. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. Bocs, ha kétszer jelenik meg, amikor telefonról írok kommentet, ez szokott lenni. Szóval, ez vagy lumbágó, vagy valami idegbecsípődés, lehet isiász is, de akármi is legyen, mindenképpen kerülj orvoshoz vele. Főleg, mert a térdedig lemegy. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  6. Nagy mázlim volt, és ma reggelre szinte nyom nélkül elmúlt minden tegnap esti tünet. De köszönöm a tippeket, ötleteket, elraktározom (bár soha többet ne legyen ilyen)
    A telefonos kommenteknél én úgy szoktam megelőzni, hogy duplán jelenjen meg, hogy közzététel után nem a visszalépést nyomok, hanem kilépek az oldalról az "x"-szel. :)

    VálaszTörlés
  7. Valószínű lumbágó. Nekem is ilyesmi volt, csak nekem nem zsibbadt a lábam, csak a derekam fájt. Én akkor ibustart szedtem rá, de van rá injekciós kezelés is.

    VálaszTörlés