2016. febr. 2.

Diéta

Figyelem magam már egy ideje, és azt vettem észre- teljesen elszörnyedve- hogy bizony, én is elértem abba a korba, amikor a zsírpárnák az éj leple alatt maguktól nőnek. Na persze, ez nem igaz, vagy legalábbis nem lehet ezt ennyire egyszerűen kezelni, és ráfogni az éjszakai manókra, pedig ha lehetne, biztos, hogy rájuk fognám, és rááldoznék akár két-három éjszakát is, hogy tettenérjem őket, majd aztán rögtön a kezükbe is nyomnám mindazösszes felesleges zsírpárnát, amit már hoztak, hogy ugyan, vigyék is..
A baj ott van (még mindig), hogy azzal ugyan szembesültem már, hogy nem vagyok huszonöt éves, és ez nem csak abból látszik, hogy tiszta ősz a hajam, meg ráncaim vannak, meg egyre több a visszerem, meg akármi. Mégis, még épp csak elfogadtam, hogy nem vagyok huszonöt, de messze nem vagyok még magamnak harmincnyolc (harminchét és háromnegyed), így nem is gondolom azt, hogy valamit másképp kéne csinálnom, mint eddig.
Néha azért eljátszom a gondolattal, hogy majd holnaptól tornázok egy kicsit, vagy futok, vagy biciklizek, majd minden holnapon a hideg ráz minden ilyesminek a gondolatától, és hirtelen őrült sok dolgom lesz, ami miatt egyszerűen nem fér bele semmi. Aztán eljátszom a gondolattal, hogy majd akkor valami diéta.. paleo, vagy update, ami nem is diéta, hanem életforma.
Na de nagy a baj ezekkel. Mindent lehet velük, csak csokit enni nem. A csoki meg a lételemem. Egészen biztosan Gombóc Artúr leszármazottja vagyok, mert bármilyen és bármennyi csoki jöhet, nem mondok rá nemet.
Nincs más hátra, mint fel kell találnom a csokidiétát. Mondjuk semmi mást nem ennék, csak csokit. Ezt például biztos, hogy élvezném jó sokáig.. és még a boldogsághormon-szintem is rendben lenne mindig. :) Biztos eszembe sem jutna ilyen állapotban a zsírpárnáimra ránézni. :D

6 megjegyzés:

  1. :-)) azt már bizony kitalálták: http://www.femina.hu/fogyokura/topdietak_csokinap

    VálaszTörlés
  2. Ha mégis kitalálsz egy hatékony csoki diétát kérlek szólj! :)

    VálaszTörlés
  3. Drága Dius!
    Ajánlok neked egy ideális munkahelyet:
    - annyi csokit eszel amennyit csak akarsz(tele van cukorral, gyorsan hasznosítható energia)
    - mintha edzőterembe járnál, erősödik a karod, lábad, formálódik az alakod.
    Látod pont neked találták ki! Ha érdekel keress meg! :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm.. hmmm.. megfontolandó.. bár.. nem szívesen hagynám ott a mostani munkahelyemet. :)

      Törlés