2015. dec. 4.

Na végre

Éppen itt volt már az ideje, hogy lecseréljem a nyári blogsablont. Addig-addig bonyolítottam magamnak is, amíg már többször is megállapítottam, hogy nem tudom megcsinálni, és muszáj leszek megalkudni valamelyik régivel, csak már tűnjön el innen a pálmafás-tengerpartos (mert minden alkalommal csak sajog a szívem a nyár után). Na de ma... gondoltam még egy utolsó esélyt adok a dolognak. És milyen jól tettem, mert arról fogalmam sincs, hogy hogy lehet, de egy pillanat alatt átláttam és megértettem mindent, és idevarázsoltam egy kis karácsonyi hangulatot. :) Máris sokkal jobb megint ide belépni, mert itt is karácsonyvárós hangulat van. :)
Amúgy a karácsonnyal úgy vagyok, hogy annak ellenére is lázba hoz, és várom, hogy tudom, megint semmire sem lesz idő, és majd az utolsó pillanatban kapkodunk még mindenfélével. Azért most még magamban tervezgetem, hogy miket fogok sütni, és mikor. :D Aztán majd meglátjuk, mire jut energia. :)
A hétnek az a része is eltelt végre, amit munkával kellett tölteni, úgyhogy minden szép és jó. :)

Apropó, Nancy, ha erre jársz esetleg... kaphatok egy meghívót a pinterpontdianakukacgmailpontcom címre? Attól tartok, lemaradtam nálad a lehetőségről. :)

4 megjegyzés:

  1. Szia! Nem kell meghívó én lettem a Mini Mom! :)

    http://superminimom.blogspot.hu/

    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. .) Még jó, hogy nem kell meghívó, ugyanis (deégő) elírtam az email címemet. :)

      Törlés