2015. dec. 25.

Lehetne így

Ha a múltkor a négynapos munkahetet emlegettem, akkor most még lehet, hogy überelem ezt az egészet.. mert simán bevezetném, hogy minimum negyedévente legyen egy ilyen négynapos ünnep is, amikor mindenki szépen lenyugszik, otthon van, mert nincs nyitva semmi, maximum moziba, színházba tud menni. :)
Pont az történik ilyenkor karácsonykor, ami leginkább hiányzik mindannyiunknak. A nyugalom, meg a szeretetérzés, meg a kisebb-nagyobb csodák ideje. Úgy kéne ez, mint egy falat kenyér. Nem csak egy évben egyszer.. Igaz, sokan vannak/vagyunk, akik év közben is képesek csodaként megélni dolgokat, nyugalmat teremteni, igazán és őszintén szeretni, de nagyon sokan vannak, akiknek kell ehhez ez a karácsonyi feeling. :) Szerintem tökmindegy is, ki mekkora ajándékot ad, vagy kap éppen ilyenkor, mert persze, boldogság adni is, és őrületes boldogság megkapni is valamit, amire vágytunk, de az érzések sokkal mélyebb nyomot hagynak, mint bármi más.
Amúgy igen, élvezem, hogy nem kell korán kelni, nem kell sokáig dolgozni, nem kell muszájból csinálni semmit. És még iskola sincs.. maga a kánaán, de tényleg. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése