2015. dec. 2.

Legyen már hétvége

Nem akarok sírni-ríni, hogy milyen fáradt is vagyok, és a héten eddig még enni sem nagyon volt idő, nemhogy pihenni. Nem is ezért várom leginkább a hétvégét, hanem azért, mert annyira fájnak az ujjaim hegyei, hogy már a gépelés is kínokkal jár. Na, többek között ezért is utálom a hideget, mert az amúgy sem szuper bőröm ilyenkor még inkább kiszárad, és mellé még az amúgy is hírhedten kevés ivásom ilyenkor még inkább lecsökken. Ettől aztán az ujjaim szépen kiszáradtak, kirepedeztek, de úgy, hogy minden olyan mozdulatra, amikor hozzáérnek valamihez, a csillagokat látom.
Hétvégén meg ugyan fog kelleni a kezem, de talán többször lesz alkalmam (vagy jut eszembe) bekenni, lesz lehetőségem "bedunsztolni", hát az eléggé felhpuhítja a bőrt.
Meg amúgy meg azért is lehetne hétvége, hogy legyen már némi türelmem is. Jelen pillanatban úgy áll a helyzet, hogy a gyerekeim több jó szót kaptak a héten az angol tanáraiktól, mint tőlem. Elég nagy szégyen, de ez van.
De az sem baj, ha nem lesz ez a hétvége még holnap itt. Ugyanis a Mikulás eléggé le van maradva nálunk. Rolinak már van ajándék, de a két nagyobbnak még semmi. Furcsa is a dolog, de majd csak megoldom valamivel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése