2015. dec. 21.

Körbe-körbe

Nem tudom másoknál hogyan van ez, de én úgy érzem, hogy folyton csak járok körben. Nem egy helyben, mert azért néha történnek a dolgok, de mintha időről időre ugyanoda jutnék vissza. Nem pontosan ugyanolyan minden, mint amilyen már volt, de azért nagyon-nagyon hasonló. Valahogy olyan érzésem van, hogy ami az adott dologból megoldódott már, az már nem köszön vissza, de ami még nem, az megint itt van.
Ez lehet az a bizonyos déja vu érzés kevésbé fennkölt megfogalmazása. Csak amiatt gondolom, hogy ez nem az én egyediségem (pedig buli lenne ilyen különlegesnek lenni), hogy másoknál is megfigyeltem már ilyen körforgásokat, hogy pl. ugyanazokat a helyzeteket teremtik meg az évnek bizonyos szakaszaiban. Érdekes, mindenesetre. :)
Az mindenképpen jó hír ebben mindenkinek szerintem, hogy ha tényleg igazam van, akkor a hibáinkat kijavítani millió lehetőségünk adódik életünk során, és tulajdonképpen addig próbálkozhatunk, ameddig nem sikerül megoldani egy-egy feladatunkat.
A mostani helyzetemben is jártam már. Emlékszem. A helyzetre. Az akkori megoldásra nem, és nyilván ez is a titok nyitja, vagy épp a nagy feladat, hogy emlékezés nélkül kell megoldani. Kétszer biztos nem sikerül ugyanúgy. :)

4 megjegyzés:

  1. Drága Dius! szeretnék Neked, Nektek Boldog, békés, örömteli karácsonyi ünnepeket kívánni. Legyen szép ünnepetek!
    Kívánom, hogy tudd megoldani a megoldandó helyzeteiteket könnyedén! :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, Nektek is kívánok békés ünnepet. :) <3

      Törlés
  2. Békés, boldog karácsonyt kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, boldog ünnepet Nektek is. :)

      Törlés