2015. dec. 28.

Két wc lesz

Az már biztos, hogy majdnem mindennél fontosabb lesz a lakásfelújítás kapcsán, hogy kell még egy wc. Mert.. hát én nem tudom, hogy hogy is fajult idáig a helyzet, de lassan ott tartunk, hogy időpontot kell rögzíteni magunknak, ha mi is be akarunk menni. Valaki mindig ott van. Nyilván frankón elücsörög ott valamit olvasgatva, vagy épp videót nézve a telefonján, na de na... elmegy ez egy nap egyszer mindenkitől, és már akkor is másfél óránál tartunk. De ezek napjában többször is eljátsszák ezt. A minap már azon kaptam magam, hogy mielőtt kiléptem az ajtón, hogy a kutyákat visszaengedjem a helyükre, még visszaszóltam, hogy "Be ne menjen valaki a wc-be".
Úgyhogy lesz egy második wc is majd az új lakásban. De lehet, hogy célszerűbb lenne rögtön mindenkinek egy sajátot kreálni... :D

9 megjegyzés:

  1. Amikor elkezdtük beépíteni a tetőteret, egyetlen pelenkás gyerekünk volt, így nem éreztük az egyetlen wc esetleges hátrányait, pedig amikor otthonról érkeznek vendégeink, minimum két napra minimum megduplázódik a létszám, és bizony sorbanállás van itt is...

    VálaszTörlés
  2. Nálunk is kettő van (hat főre) és még elkelne legalább egy, főleg reggelenként... és még kicsik - nincs olyan, hogy olvasnának, videóznának a legkisebb helyiségben - előre tartok, mi lesz ha nagyobbak lesznek.

    VálaszTörlés
  3. Nalunk ketto van negy fore, es kihasznaljuk. :)

    VálaszTörlés
  4. Nalunk ketto van negy fore, es kihasznaljuk. :)

    VálaszTörlés
  5. Hát, ha lehetőség lenne rá, azonnal neki állnék építeni plusz egy wc-t.:.:-)

    VálaszTörlés
  6. Nálunk kettő van négy főre, ritkán van gond, akkor aki kívül maradt felmegy az emeletibe, de szigorúan tilos könyvet vagy telefont tabletet vagy egyéb elektronikus rágógumit oda bevinni.
    Jó ötlet a 2 külön WC.
    Boszi

    VálaszTörlés
  7. Úgy látom ebben a wc kérdésben is mélyen egyetértünk mindannyian. :D :)

    VálaszTörlés
  8. Mi is nagyon várjuk, hogy 2 legyen:)

    VálaszTörlés