2015. dec. 5.

Kedves Mikulás!

Eddig minden évben voltam annyira jó, hogy segítettem neked mindenben. Megittam helyetted a tejet, beleettem a kekszbe, kipakoltam az ajándékokat, amit persze előtte ki is találtam és meg is vettem helyetted. Egy perc fáradtságodba sem került tizenhat éve, hogy a gyerekeim rajongjanak érted, és még akár finnül is írjanak levelet, hogy biztosan értsd.
Azt hiszem, itt az ideje, hogy viszonozd a szívességet, mert a fiaim úgy tűnik, tovább ébren lesznek, mint én. Ciki, vagy nem, azért előttük nem szeretném kipakolni az ajándékot, úgyhogy légy szíves, amikor erre jársz, kivételesen igyál a tejből, egyél a kekszből (csak azért nem eszem meg, mert most nem én melózok, amúgy finom....nem fogod megbánni), és aztán az asztal alá bekészített szatyorból szépen pakolj ki mindent. De ne nagyon zörögj, ha kérhetem, mert ha el is alszanak majd végre, előfordulhat, hogy felébrednek, és meglepnek. :D :D
Hálás leszek... (és nem is merem kérni már, így, ekkora szívesség után, hogy ha esetleg el tudnád intézni, hogy jövő héten kijussak a derbire.. hú, hát irtó boldog lennék)

5 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok, időben megkapta-e a levelet... :D

    VálaszTörlés
  2. Á, lekèstem.. A fèrjem èbresztett hajnalban azzal, hogy ”hogyhogy nem jött a Mikulás?” Így felkeltem, ès megoldottam èn. :)

    VálaszTörlés
  3. Még szerencse, hogy korábban fel tudsz kelni, mint a gyerekek :) Nálunk ez esélytelen.

    VálaszTörlés
  4. Magad uram, ha Mikulásod nincsen! :)
    Nálunk is hasonlóan oldódott meg, csak engem a telefon ébresztett:)

    VálaszTörlés