2015. dec. 10.

Gombóc

Nem szilvás, nem is túró.. hanem itt, a torkomban. Amitől a héten már többször is előfordult, hogy csak úgy ok nélkül könnybe lábadt a szemem. Jó, hát tudja rólam mindenki, hogy szentimentális vagyok, meg túlérzékeny, ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy "pi..aszájú", de most, ahogy közeledik a karácsony, ez még fokozódik. Ma szembesültem azzal, hogy pontosan kettő hét múlva szenteste lesz. Ami ugye azt jelenti, hogy már csak tizenhárom napom van arra, hogy megtaláljam mindenkinek azt a valamit, amitől nagyon boldog lesz. Annyira szeretném, ha sikerülne, de közben, ha realista vagyok, akkor látom, hogy erre nem sok esély van (többek között a tegnap is említett okokból). Persze, az is nagy ajándék lesz, hogy majd itthon leszünk mindannyian, meg nem attól karácsony, hogy lehozzuk nekik a csillagokat az égről. De ettől még vágyom rá, hogy nagy örömet tudjak szerezni. Majd csak megszáll az ihlet.. :) (de gyorsan kéne, mert lassan az internetes vásárlásokkal is kicsúszok az időből)
Valószínűleg lesz még pár pityergős percem addig..

2 megjegyzés:

  1. Ne pityeregj Dius! tegnap az edigitaltól egész jókat rendeltem 8 egész sokért) de van közöttük olyasmi is,ami azt sem tudtam, hogy létezik:) Nálunk a nagyoknak van listája, szigorúan arról választhatok, a kicsik meg kapnak egy közös tv-t és mellé egy-egy ajándékot, meg közös ajándéknak rendeltem magunknak két társast, meg egy üzenőtáblát:) Szóval amiről azt, sem tudtam, hogy létezik,az ez: http://www.edigital.hu/hordozhato-hangfal/jbl-go-hordozhato-bluetooth-hangszoro-fekete-p477782.html - állítólag ez nélkülözhetetlen és fantasztikus! Szerinted? :) Ja, Márkó kérte persze...

    VálaszTörlés
  2. Hát.. ilyen bluetooth hangszóró már termett nálunk egy névnapra az idén. De körülnézek az e-digitalnál, hátha találok valamit.. :) Köszi az ötletet.
    Lista nálunk nincs, de lehet, hogy délutánra kiadom nekik feladatnak.. úgyis hármasban lesznek, ráérnek irogatni. :)

    VálaszTörlés