2015. dec. 26.

Az ébredő erő

Ma délután óta mi is elmondhatjuk magunkról, hogy láttuk. Családi programként abszolváltuk, annak ellenére, hogy a két nagynak köze sincs a Star Wars filmekhez, egyetlen részt sem láttak (eddig). Mégis jöttek velünk, mert családi programként lett tálalva, tehát nem mondtak rá nemet. (ezért amúgy nagyon bírom őket, hogy még mindig, mindenhova szívesen jönnek velünk) Roli és Balázs az abszolút Star Wars rajongók, akik minden részét többször is láttak. Én pedig vagyok az, aki minden részből láttam valamennyit, és érdekelt, hogy mégis mi az, amit még ki tudnak hozni egy ilyen kaliberű filmből hetedik részként.
Nos.. spoilerezni nem fogok, mert biztosan vannak még, akik nem látták, és szándékukban áll valamikor megnézni, de annyit azért elárulhatok, hogy nem okozott csalódást egyikünknek sem. Nekem volt egy átvitt jelentése is, ami miatt egy bizonyos résztől kezdve folyton gombóc volt a torkomban, és igen.. lehet, hogy én vagyok az egyetlen az egész országban, de képes voltam még sírni is rajta. :)
Azt hiszem, érdemes azt a két órát rászánni az életünkből, mert igazi szórakoztató élmény kicsiknek, nagyoknak, és mert.. kár lenne kihagyni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése