2015. nov. 24.

Hatékony nap

Szerdára ígérték a kávéfőzőt, csütörtökre a mosógépet (ez utóbbit az állami támogatásos pályázaton keresztül vettük)
Ma mindkettő megérkezett. Még szerencse, hogy itthon voltunk. :D Szerintem ez tök jól tükrözi amúgy a magyar mentalitást e tekintetben is. Vasárnap vettük a mosógépet. Külön megkérdezte az ember, hogy melyik nap jó nekünk a szállításra. Fel is írta, amit mondtunk. Erre ma reggel csörög a telefonom, és közli a futárember, hogy kb. egy óra múlva érkeznek. :D Gondoltam is egy pillanatra, hogy na, milyen gyorsan telik ez a hét, máris csütörtök van.
A kávéfőző ügyében tegnap jött az email, hogy továbbadták szállításra, és szerdán várható a csomag érkezése. Még ma reggel sem látszott a nyomkövetésen, hogy itt lenne a városban. Ehhez képest munkába indulás előtt öt perccel jött a postás autó, és hozta.
Amellett, hogy ezek most tök jó dolgok, azért elgondolkodtató, hogy hogy is működik itt minden? Senki sem végzi rendesen a munkáját ezek szerint? Vagy csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató, hogy ilyenek fennakadok?

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nem te vagy szőrszálhasogató. Ha nem lettetek volna pont otthon, valószínűleg még ti lettetek volna a csúnya rosszak, és futhattatok volna még pár kört. De legyünk pozitívak, legalább telefonáltak, hogy mennek, az is valami.

    VálaszTörlés
  2. Jó vagy nem jó, ez akkor sem jó így. Én is jártam már úgy, hogy szerdai kiszállítást kértem, mert tudtam, hogy akkor tudok itthon lenni, és akkor leálltak velem alkudozni, hogy nem lehetne-e egy másik nap. Hát nem, b...sszus, akkor nem vagyok itthon! De hogy kérdés nélkül kihozza máskor, ez szerintem elég meredek!

    VálaszTörlés