2015. nov. 26.

Brrr

Azt hiszem, ha ma találtak volna meg azzal az ajánlattal, amire a nyáron végül nemet mondtam, most habozás nélkül elvállaltam volna. Még "csak" épphogy elkezdett hideg lenni, de én már egy nap többször is teljesen- csontig- átfagytam. Országomat adnám valami varázserőért, ami távol tartja tőlem a hideget, vagy legalább beindítja a vérkeringésemet akkor is, ha még a nulla fokot sem éri el a hőmérő higanyszála. Rettenetesen lesújtó érzés belegondolni is, hogy ez a hideg még több hónapig is eltarthat.
Kár, hogy nem vagyok medve. Már el is vonulnék aludni.

4 megjegyzés:

  1. Marci napok óta kérdezgeti, hogy mikor lesz már hó. Gondolom ráizzították őket az oviban. Én meg azon imádkozom, legalább addig ne essen, amíg nincs szünet, mert akkor taccsra kerül az egész logisztikám. Egyébként egyre kevésbé bírom én is a hideget.

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem én vagyok fordítva bekötve, de egyre jobban bírom a hideget. A munkahelyemen. Egyébként a tavaszt várom. :)

    VálaszTörlés
  3. Bea, remélem Marci még jó darabig csak kérdezgetni fogja ezt a hó dolgot. :)
    Erika, nálad szakmai ártalom ez. :) De örülök, hogy jó helyed van. :)

    VálaszTörlés
  4. Nálunk már hó van (Erdélyben) - igaz nem marad meg napokig, de minden nap havazott az elmúlt egy héten... Én a telet legszivesebben átaludnám - utálom a sok ruhát, didergek, fázok, kékülök... még-még karácsonyig elmegy - de ennyi - utána már jöhetne a tavasz...

    VálaszTörlés