2015. okt. 3.

Meccsen voltunk

Pont olyan borzongatóan jó volt, mint ahogy azt vártam. :) A kivonulás ismèt belèmègett, mint ahogy a gólok utáni pillanatok.
Senkinek ne higgyètek el, aki azt terjeszti, hogy a fradisták huligánok, mert sokadik alkalommal tapasztaltam meg a saját szememmel, hogy nincs velük semmi baj. Nem tudom hányan voltunk ma, de saccperkábè olyan nyolcezerre tippelnèm... Mindenki szurkolt, örült, ha olyan volt a helyzet, akkor hülyebírózott, vagy sz.rahonvèdozott, de mindezt abszolút normális keretek között. Bármikor szívesen megyek közèjük ezentúl is. (ha rajtam múlik, sok ilyen alkalom lesz)
Imádtam minden pillanatát a ma estènek. Köszönöm, hogy teljesítetted a kívánságomat. <3 p="">

És akkor még képek:

Én és a kisöcsém.. :D

A győzelem a Ferencvárosé :)

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek vagytok Dius :)! Viccen kívül Roli elmehetne a kisöcsédnek! Egyébként majdnem kint volt a meccsen a mi családunk fele, csak szegény sanyarú sorsúak nem kaptak VIP belépőt, mert most így jött össze :), állítólag a következőre mennek majd :) ...

    VálaszTörlés
  2. :) Köszi, Vivi. :) Ha a következőre VIP belépőnk lehetne, mi is ott lennénk.. de nekünk esélyünk sincs olyasmire. (majd szigorúan priviben egyszer megírod, hol lehet olyat kapni?)

    VálaszTörlés
  3. Gondoltam Rátok :)
    Mi családi jeggyel szoktunk menni. 2000 ft-os felnőtt jeggyel bemehet egy gyerek ingyen.

    VálaszTörlés