2015. szept. 17.

Uncsi

Annyira unalmas ez így, hogy ha elég hosszú hajam lenne, ma többször is befontam volna, az biztos. Ahhoz nem vagyok elég jól, hogy bármit is csináljak, de ez a semmittevés meg kiakaszt. Tudom, én vagyok a hülye, mert most kéne kihasználnom, hogy kipihenhetem magam, de hát ha egyszer idegesítő. Én akkor akarok pihenni, amikor nekem esik jól, nem pedig akkor, amikor muszáj. De csak mert nekem ugye soha, semmi nem elég jó.:)
Az sem feltétlenül "pálya", hogy itt üljek a számítógép előtt, és esetleg megcsináljam, amiket mostanáig nem sikerült, vagy csak olvasgassak, mert megtehetem, mert maximum egy órát bírom itt,és megfájdul a nyakam. Aztán meg a nyakfájástól egyenes út vezet a fejfájásig. De már megint csak panaszkodom. :D
A fiúk amúgy irigykednek rám, és szívesen cserélnének velem, mert ők aztán szívesen tennék itthon a semmit. :)Azt hiszem, Balázs is cserélne most velem, mert tüdőgyulladás ide, vagy oda, ő ezzel a rettenetes allergiával sokkal jobban szenved, mint én. És ha lehetne ilyet, cserélnék is vele, legalább pár napra, amíg kialussza magát, vagy eszik végre egy jóízűt. :)

Holnap még azért örüljetek a melegnek, hátha ez már az utolsó ilyen nap lesz.

2 megjegyzés:

  1. Az alvás, mint opció, nem játszik? Nekem az hiányzik most, de nagyon.

    Nagyon boldog névnapot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alszom is fèlórákat, de emiatt aztán este nem tudok. :)
      Köszönöm szèpen, Neked is boldog nèvnapot. :)

      Törlés