2015. szept. 11.

Lógtam

Gondolhatnám most, péntek este, hogy sikeresen elvesztegettem öt napot is, mert ahelyett, hogy csillogó fényesre lenne sikálva a lakás, és olyan rend lenne, hogy aki csak erre jár, mindenki őrülten rohanna haza, hogy legalább fele ilyen legyen nála is, éppenséggel nem nagyon csináltam semmit. Na jó, a konyhaszekrény tetejét lesikáltam, mert onnan már rám kiabáltak még a pókok is, hogy unják már azt a rengeteg hálót, amit odaszőttek, legyek szíves.. Meg az elszívó tetejét is lemostam, meg a mikro tetejét is. Meg ugye napokig csak mostam a matracokat-lepedőket-ágyneműket, stb. Úgyhogy éppenséggel van igazolásom is.. de ha nem lenne, hát az is mindegy. Az elmúlt öt napban kb. kétszáz szintet léptem a pixwords-ben, legalább ötször aludtam el napközben a tévén, meg ilyenek. :D
Most épp nem érzem azt, hogy holnap és holnapután pánikba esve fogom majd bepótolni a "lemaradást", bár hiányérzetem biztos lesz. :)
Majd akkor ránézek erre a két képre, és rendben is lesz minden.



2 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy néha egy ilyen elalvós, ellógós hét sokkal többet segít. És ráadásul te azokat csináltad meg, amiket az ember sima hétvégi takarításokkor nem.

    VálaszTörlés
  2. Pontosan ugyanígy járok én is mindig. Ha tudom, hogy itthon leszek, tervezek mindenfélét, de csak azért, hogy aztán a felét se csináljam meg (pl ablakpucolás).

    VálaszTörlés