2015. aug. 21.

Kell valami pozitív

Délelőtt üzenetváltás közben jött ez a mondat a férjemtől, és a fejemben rögtön megszólalt a vészcsengő, és az "újratervezés" egyszerre. Gondoltam, ha ő ilyet mond, akkor azt nagyon komolyan kell venni, mert nagyon ritkán "panaszkodik", és még ennél is ritkábban ismeri el, ha kimerült és le van eresztve.
Így aztán félretettem minden önzőségemet, és még a délutánra betervezett vásárlást is igyekeztem valahogy "élménydússá" tenni. Mert amúgy a vásárlás mindig nyűg mindkettőnknek, most meg a három gyerekkel az iskolára egy plusz tortúrának ígérkezett, de gondoltam, miért is ne lehetne pozitív? Ha arra van szükség, akkor az lesz. :)
Első körben azzal indítottuk, hogy egy eddig tök ismeretlen helyre mentünk vásárolni. Már az odaút is emlékezetes marad, mert Budán olyan szép helyeken jártunk, hogy még most is elmosolyodok, ha rágondolok. Patrik gondoskodott az elmés beszólásaival arról, hogy jókat vigyorogjunk.
A vásárlás sikeres volt, és gördülékeny. Beadtuk a derekunkat, és lett Barca-s tolltartó és barca-s tornazsák is, meg Real-os tornazsák is a két kisebbnek, majd még körülnéztünk, de már leginkább csak a kassza felé igyekeztünk.
A hazaút is ugyanolyan szép volt, és ugyanolyan hangulatban telt, mint az odaút. Jókat nevettünk, szépeket láttunk, és azt hiszem, minden szempontból pozitív volt ez a délután.
Holnap meccsre megyünk.
Vasárnapra meg majd megint kitalálunk valamit, ami lesz annyira jó, hogy kitart a pozitív energiája akár egy hétig is. (a jövő héten sem találkozunk valami sokat majd)


1 megjegyzés: